Chatuchak – det største markedet i landet

Chatuchak Marked

Landets største marked er det kjente helgemarkedet Chatuchak (จตุจักร) i Bangkok. Chatuchak markedet kalles også JJ Market og har mer enn 8000 boder fordelt på 27 seksjoner. Dette markedet har holdt åpent helt siden 1942.

Jeg ble nesten svimmel bare av tanken på å dra til dette kolossale markedet, men et besøk er jo obligatorisk før eller siden. Her finnes det både utendørs- og innendørsseksjoner. På grunn av varmen, foretrakk jeg å holde meg for det meste innendørs. Dette er et marked hvor man får kjøpt det aller meste både av ting og mat. Eller man kan slappe med en massasje under aricon eller på baren utenfor. Men utenom en is og et måltid, var det egentlig ingenting jeg var ute etter å kjøpe. Tvert imot var jeg heller redd for å finne noe jeg “måtte ha”, siden det bare ville bety mer å drasse på. Så det endte med at besøket til markedet ble gjort litt i hastverk. En liten times tid var vel alt jeg brukte der, noe som er relativt lite for et så svært marked. Etter å ha vært på markedet, tok jeg turen til den store parken rett ved siden av.

Bildene av hobbybutikkene (games-/kort-/Magic-/etc og platebutikken) er fra MRT-stasjonen på Chatuchak.

For å komme dit tok jeg MRT (undergrunnsbanen) til Suan Chatuchak, men du kan også ta en av de mange bussene som går dit, eller BTS (Skytrain) til Mochit. Hele markedet er røykfritt. En del boder har fotoforbud.

Chatuchak åpningstider:
Fredag 18:00-00:00
Lørdag 09:00-18:00
Søndag 09:00-18:00


(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  1 Comment
  Oldest
  Newest Most Voted
  Inline Feedbacks
  View all comments

  […] er kanskje mest kjent for markedet, men rett vedsiden av, finner man en av hovedstadens eldste offentlige parker, nemlig Suan […]

  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x