Asiatique The Riverfront

Asiatique The Riverfront

Pattaya har Mimosa, Bangkok har Asiatique. Disse to attraksjonene er ikke helt like, men begge er slags shoppesentre eller temaparker viet til kjærlighetens tegn. Her kan par skrive kjærlighetserklæring til hvrandre på en liten nøkkelring som er låst fast til et gjerde med en lås, kaste nøkkelen i Chaopraya-elven og få et profesjonelt romantisk bilde tatt av seg. Min single venninne hadde til sin egen frustrasjon allerede to kjærlighetslåser hengt opp et sted på gjerdet.

Men Asiatique (เอเชียทีค) er mye mer enn et lite moderne romantisk tilfluktssted. Foruten alle de hundrevis av små butikkene og restaurantene her, så er det også en aldri så liten fornøyelsespark inkludert det 60-meter høye pariserhjulet og litt forskjellige små kjøretøy, et 3D-kino og show-teater. Asiatique ligger ifølge et skilt 8673 km fra Norge. Ellers finnes det også mange historiske replikaer å se på.

Asiatique The Riverfront ble åpnet i 2012. Komplekset ligger i distriktet Bang Kho Laem i Bangkok mellom Chao Phraya-elven og Charoen Krung road. For å komme hit kan du ta BTS til Saphan Taksin. Der fra går det gratis shuttle båt til og fra Asiatique. Gratisbåten går mellom 16:00 og 23:30. Alternative måter å komme seg hit finner du ved å klikke her.

Asiatique på nettet

Tips, last ned appen for å få diverse rabatter


(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x