En kveld på Market @ X-Zyte

Dette er et av mange markeder i Pattaya. Det som gjør Market @ X-Zyte (เอ็กไซด์ เทรดแฟร์) så interessant, er all variasjonen som finnes her. Man kan trygt si at det er like mye en fornøyelsespark som et marked. Utenom endeløs shopping, finnes det her kræsjbiler, et lite pariserhjul, noen karuseller for de mindre, en masse forskjellige lekekonkurranser av typen “kast og vinn en bamse” o.l., stoler og bord hvor man kan sitte og slappe av med et 3 eller 5-liters øltårn mens man bivåner dansere og sangere på scenen, modellbiler, diverse hobbyaktiviteter som å male figurer, og en mye annet rart.

Noe jeg ikke var helt fornøyd med var når jeg ble scammet for 40 bath på kræsjbilene. Det kostet 30 bath per omgang per person. Jeg betalte for to med en 100-lapp, men fikk aldri vekslepengene tilbake. Når vi skulle ta en ny runde rett etter første runde, krevde han 60 bath til. Ok, det var kun snakk om 10 kroner, men svindel er svindel.

Det som ga størst inntrykk var motorsykkel- og bilstuntene, ettersom jeg aldri har sett noe sånt før. Det kostet 50 baht per person for å gå opp trappene å se. Du kan se det gratis på videoen under. Bildene over er fra 1-50 og 51-76, antakelig fra forskjellige datoer.

Market @ X-Zyte ligger i i hjørnet av Soi X-Cyte og Third Road, Pattaya. Dette markedet er bare noen ganger i året.

En kveld på Market @ X-Zyte

Slået op af Kong DaniSøndag den 18. juni 2017

Arrangementer mitt var 4. juni 2015 og juli/august 2017. Eventuelle oppdateringer vil bli gjort på denne siden.


(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments