Pattaya Fruit Garden

Om du er ute etter kjøpe, studere, spise, skrelle og smake på frukt, så er det ingen grunn til at denne såkalt frukthagen skulle være ditt første stopp i Pattaya. Denne hagen med alt mulig i, er åpenlyst bygd for å være en attraksjon for turister. Det er ikke dermed sagt at det ikke er verdt en tur hit om du er i nærheten. For parken er fint og detaljert laget til og attraksjoner er det flere av her. Over den lille kunstige innsjøen går det en bro over til en suvenirbutikk hvor det selges bokser og flasker med. Akkurat hva det er, aner jeg ikke, men antar det er noe med frukt og planter. Etiketter med beskrivelser er det mange av, men alt er kun på russisk.

Litt frukt og litt dyr er å finne i denne litt slitte og ukjente attraksjonsparken.https://thaipost.no/pattaya-fruit-garden/

Slået op af Kong DaniTirsdag den 15. august 2017

Etter å ha passert butikken, ble vi kjent med det som skulle bli vår personlige guide for resten av oppholdet – en hund. Hunden tok oss rundt overalt i hagen og viste oss det som var verdt å se av frukttrær, dyr og andre ting. Om vi ville stoppe opp noen sted for å se mer nøye på noe i hagen, stoppet han opp og ventet på oss til vi var klar til å gå videre. Ikke værst service. Deler av hagen var egentlig et litt trist syn. Hagen er flott, men det var ikke mange andre gjester å se. Få gjester fører også til få ansatte. Få ansatte fører til lite vedlikehold. Deler av hagen hadde virkelig hatt godt av opppussings- og vedlikeholdsarbeid. Ting og tang var slitt, og de to stakkars bjørnene så ut til å kjede seg i buret sitt. Kjerrene og sykkelbåtene så ikke bra ut. Om ikke den andre falleferdige broen hunden førte oss over får en restaurasjon snart, kommer en eller annen mann en dag til å ende i elven. Den totalt utslitte broen med gåsene er allerede godt over dato for restaurasjonsfrist, og den er allerede mindre bro enn den er bro. Det er litt synd, for det er jo egentlig en fin og koselig laget park. Fin og koselig er den fremdeles om man kan overse der den er uperfekt.

Ingen inngangspenger ble avkrevd. Pattaya Fruit Garden ligger vegg i vegg med King Culture, en annen attraksjonspark. Så det er lett å slå to fluer i en smekk her for en helt grei formiddagstur. Fra Pattaya, kan man ta baht buss langs Sukhumvit road mot Sattahip. Hopp av ved Soi Na Jomtien 13. Fra det krysset er det noen kilometer inn. Motorsykkeltaxi koster 50 baht per person. Et lignende alternativ ikke så langt ifra er Greta Farm.


(annonser2)

Ting å gjøre i Pattaya

Ingen andre steder i Thailand skaper så stor debatt som akkurat Pattaya. Noen elsker byen, andre hater den. Og mange har sterke meninger om byen uansett om de har vært der eller ei. Byens rykte er selvfølgelig ikke ufortjent, for det kryr av barer, fyll og prostitusjon av alle tre kjønn. Stranden er kjent for å være […]

Mer...
  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments