Forsikring

Sørg for å tegne reiseforsikring eller sjekk at den du allerede har er gyldig. Man får reiseforsikring om man bestiller minst 50 prosent av turen med kredittkort, men det gjelder kun kredittkort og ikke debetkort. Helårsreiseforsikring betyr ikke at du kan være borte hele året. Les mer om disse misforståelsene i Thailands Tidene mars 2015. Pass også på å ha både helse- og ulykkesforsikring. Det er nemlig to forskjellige ting. Studer alltid betingelsene før du velger en forsikring. Mange har smertelig fått erfare at de burde skaffet seg forsikring likevel, eller at de burde lese vilkårene bedre, noe legen Terje Erlid har skrevet en bok om.

Et populært forsikringsselskap for turister i Thailand er World Nomads. Flere livs-/helse-/ulykkes-/reise-forsikringsselskaper i alfabetisk rekkefølge finner du her:

Den offisielle turistautoriteten i Thailand (TAT) tilbyr også sin egen reiseforsikring. Les mer om det her:

Et alternativ til tradisjonell forsikring er den frivillige helseordningen Khon Norway.

 

Artikkelen vil bli oppdatert etterhvert. Artikkeltegningen er brukt med tillatelse av tegneserieskaperen Mike J. Baird, som har utgitt flere humoristiske og satiriske bøker om livet i Thailand.


(annonser2)


Forberedelser til Thailandsturen

Før du reiser til Thailand er det noen ting som kan være kjekt å huske på, og noen ting som er veldig viktig å huske på. Uansett om du aldri har vært i Thailand før eller har vært der mange ganger, kan du sikkert plukke opp et tips eller to her. Artikkelen vil bli oppdatert etterhvert. […]

Mer...
  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x