Dating

Mulighet er å reise alene eller sammen, og treffe noen mens man er i Thailand. Det finnes sosiale nettsteder som er laget for at utlendinger og thaier kan finne hverandre. Disse nettstedene er nok først og fremst beregnet for å finne en date eller den store kjærligheten, men de fungerer også utmerket til å finne venner. Det er bare å lese profilene til brukerne eller kontakte de, så finner man fort nok ut hva de er ute etter. For kvinner er disse tjenestene gratis (selvfølgelig…). For menn koster det en liten slant for å få fullt utbytte av de, men de kronene burde ikke være et hinder for å få en bedre ferieopplevelse, og er etter min mening både et bedre og billigere alternativ enn å kjøpe seg en venn (også kjent som prostituert), noe mange utlendinger i Thailand velger å gjøre. Det finnes mange nettsteder for å finne thaivenner eller -kjærester, men mange av de er digitale spøkelsesbyer. De mest kjente og populære er disse seks:

Finn thaivenn eller -kjæreste

ThaiCupid og ThaiLoveLines sies å være mest seriøse. En fordel med de er at det ikke er noen brukbar gratis versjon for menn, noe som gjør at det er langt færre menn i forhold til kvinner der, noe som selvsagt bare er en fordel for menn. På ThaiFriendly får menn en gratis versjon, med noen begrensninger, bl.a. at man må vente 10 minutter etter hver sendte melding. Å måtte vente så lenge etter hver melding man sender, kan til tider være litt frustrerende i lengden, og det øker ikke akkurat sjansen på noe treff når man svarer så tregt. Det at det finnes en slik teoretisk brukbar gratisversjon for menn der, gjør at det også er langt flere menn der, som igjen skaper større konkurranse. Om du ikke har all verdens tid, kan det derfor være lurt å bli betalende medlem på et av disse nettstedene for en måneds tid f.eks.

Det finnes også apper som Badoo, Beetalk, Tango, Tinder, Jauma, Meecha, Skout, Fiesta, MeetMe, ThaiJoob, Mico, YouLove m.m. Problemet med disse appene er at det enten er veldig dårlig mann-til-dame-rating, eller at det kryr av pågående ladyboys, eller penger strømmer, eller at appene er oversvømt med reklame.

For å holde kontakten med thaier, så er beste metoden å bruke Line, da dette er vedsiden av Facebook Messenger den mest populære chatte-appen i Thailand. Line er et Skype-lignende program som finnes både som app for smartphone og som PC-program.

 

 

Artikkeltegningen er brukt med tillatelse av tegneserieskaperen Mike J. Baird, som har utgitt flere humoristiske og satiriske bøker om livet i Thailand.


(annonser2)


  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x