Live bodypaint show

Kandy Body Paint Show & Photo Exhibition 16 May 2015

Denne eventen kom jeg tilfeldigvis over på Inspire Pattaya thailand e-magazine. Lørdag 16. mai 2015, på selveste fotballdagen, skulle det næmlig være live body paint show og fotoutstilling på Kandy i Chateau Dale Plaza, Thappraya Road. Jeg ante egentlig ikke helt hva som ventet meg, men håpte på å bli positivt overrasket. Fra gaten var det inn en heis, opp to etasjer for så å bli møtt av en velkomstdame. Jeg ble spurt hvor mange personer vi var, og det virket som om det kanskje var litt rart eller uvanlig når svaret var at jeg var alene. Jeg fikk en meny og bestilte en Singha for rundt 130 bath – et enkelt og relativt rimelig valg. Kandy er en classy cocktails & tapas-bar. Denne type bar er egentlig littegrann for stiv for meg, gjestene gikk i finklær og slips, og jeg følte meg nesten littegrann shabby som bare bestilte en øl, når det var tapas og fine drinker som gjaldt.

På det ene hjørnet var en Dj som spilte chill out-musikk, mens bodypaintingen foregikk noen meter bortenfor. Jeg satte meg helt frem for å få best mulig utsikt. På første øyekast lurte jeg på om det var en ladyboy som ble malt på, men på nærmere hold fant jeg ut at det var to østeuropeiske damer, både kunstneren og modellen. Modellen satt på en litt høy stol iført BH og et forklé rundt bena. Kunstneren malte både på og rundt BH-en. Showet foregikk fra kl. 19 til 22, mens jeg var der kun en times tid og gikk i 21-tiden. Dermed fikk jeg ikke med meg hverken begynnelsen eller slutten. Maletempoet virket litt for statisk for meg og egentlig en litt kjedelig kveld om man kommer alene for å se et show. Positivt overrasket ble jeg altså ikke. Men det er nok en helt annen atmosfære om kommer med en noenlunde sofistikert vennegjeng for å nyte noen gode drinker og tapas, når man i tillegg har chill out-musikk spilt av en Dj, fotoutstilling og live kroppsmaling i rommet.

Utstillingen på Kandy er en idé av skuespilleren og modellen Katrina Grey fra Slovakia, bosatt i Bangkok. Temaet for utstillingen var “Kandy”, altså snop, søtsaker, godteri. Godteri gikk igjen som en rødt tråd i både fotoutstillingen – som jeg egentlig glemte litt av når jeg satt der og sippet på ølglasset mitt – og i kroppsmalingen.

Her er en video om utstillingen fra Pattaya People Party Patrol. Denne videoen ble lagt ut tidligere på dagen.


(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments