Om ThaiPost

ThaiPost er en uvhengig norsk fellesblogg om Thailand og thairelaterte saker. Det finnes mange gode norske nettsteder om Thailand. Felles med de er at de konsentrerer seg om nyheter og aktuelle saker eller at det kun er én eller noen få personer i redaksjonen. ThaiPost skiller seg ut på begge disse punktene. Her finner man både aktuelt, uaktuelt og tidløst stoff, personlige meninger, opplevelser og subjektive skildringer. Redaksjonen består heller ikke av en liten lukket og priviligert gruppe, men av alle som registrerer seg. Det betyr at også du kan bli en skribent på ThaiPost.

Enten om du ønsker å skrive reisebrev, om attraksjoner du har vært på, opplevelser du har hatt, restaurantanmeldelser, presentasjon av din egen eller en annens bedrift, kronikk, glimt fra hverdagslivet, thaier sine opplevelser fra Norgesbesøk, oppskrifter til thaimat, anmeldelser av bøker, filmer, plater eller konserter, tips og triks, informasjon, eller hva du enn har på hjertet som kan relateres til Thailand, så er du velkommen til å legge ut et innlegg eller ti. Det er selvsagt helt gratis.

Grunnleggende kunnskaper om blogging er en fordel, men ikke en nødvendighet. ThaiPost er basert på bloggeplattformen WordPress. Noen råd og retningslinjer for skribenter:

  • Fyll ut profilen din med et et profilbilde og en kort bio/info om deg selv. Ønsker du å være anonym, kan du bruke et alias. En link til din hjemmeside er selvsagt akseptert.
  • Alle innlegg skal ha noe med Thailand å gjøre.
  • Plagiat og personangrep er ikke ønskelig.
  • Bruk kun bilder du har tatt selv, kjøpt rettigheter til eller bilder som er fri for gjenbruk.
  • Alle innlegg bør ha iallefall ett «Artikkelbilde».
  • For å legge inn bildealbum, kan du ha “embedde” et album enten fra f.eks. din Facebook-, Flickr-, Imgur-, Photobucket-, eller Picasa-konto. Mer hjelp om hvordan legge inn bilder eller kart finner du her.
  • Du kan gjerne fortelle om din egen virksomhet i Thailand eller thairelaterte virksomhet i Norge sålenge ikke innlegget ser mer ut som en reklameannonse enn et blogginnlegg.
  • Innleggene bør ha en viss lengde. Heller for langt enn for kort.
  • Du står selv ansvarlig for alt av innhold på dine egne innlegg.
Klikk her for registreringsskjema 

Ps! om du ikke mottar noen email innen kort tid etter du har registrert deg, så sjekk om den kan ha havnet i din junk/spamboks.

Har du noen kommentarer, forslag eller idéer til Thaipost, så ta gjerne kontakt. Email webmaster: info [at] thaipost [dot] no.

Hjelp til skribenter

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments