Utsiktsbaren D.I.B.

D.I.B. - D Varee Inspiration Bar

D.I.B eller D Varee Inspiration Bar ligger i 38. etasje på taket på D Varee Hotel Jomtien. Dette er den første rooftop-baren i Pattaya-område jeg var på og også den jeg har vært flest ganger på. Hotellet og baren har et moderne og stilrent design uten altfor mye pynt og effekter. Utsikten og alle lyseffektene som stadig skifter farge er mer en nok til å sette den rette stemningen. Skybaren har tre seksjoner. Når man kommer ut av heisen, kommer man til inne-seksjonen. Her ifra kan man gå ut på terassen på begge sider, men det er nok nordsiden som er mest populær, hvor man ser utover mot Pattaya istedet for mot Najomtien. Et topptårn, ikke åpent for gjester, befinner seg noen etasjer lenger oppe, og ser ut som en muslim-vennlig bygning uten at jeg skal påstå noe. Musikken er radiovennlig popmusikk. Volumnivået synes jeg er et hakk for høyt, men det går fint an å be de skru ned littegrann. Beste tiden å besøke baren er før og ved solnedgang som ved alle rooftop-barer, kl. 17-19. Man trenger ikke bo på hotellet for å besøke baren.

En av grunnene til at denne baren var et sted jeg relativt ofte besøkte, var happy hour som de hadde hver dag kl 17-19. Happy hour betyr 2 for 1, som igjen vil si at man nesten må drikke et partall antall flasker eller glass. Pris for en øl var 160 bath. Dette tilbudet som de har hatt iallefall i et halvt år om ikke mer, kuttet de ut til fordel for et annet tilbud. Det nye tilbudet var 99 bath per øl, men kun fredager kl 17-19. Langt ifra like bra tilbud, men greit nok når det først var fredag. Dessverre har de nå også kuttet ut det tilbudet, til fordel for et nytt tilbud. Det nye tilbudet er en buffé for 545 bath per person. Ikke særlig interessant for meg. Prisen som er oppgitt i menyen er inklusiv 10% service og 7% VAT (moms). Når jeg allerede ved å bestille automatisk blir belastet med 10% service, er det et signal om at jeg her ikke skal betale noe i tips, men i det minste så kommer det ikke som et overraskende tillegg på regningen. 1 øl på 0,33 og 1 liten cola kom 230 bath. Men sammenligner man det med Hilton Horizon rooftop bar hvor 1 øl og 1 glass appelsinjuice kom på 360 bath, så er D.I.B. fortsatt relativt rimelig. I tillegg trenger man bare ta én heis, i motsetning til Hilton Horizon hvor man må ta minst to heiser for å komme til toppen. En ting som er bedre på Horizon er musikken, både musikken som spilles som er chill out musikk, og lydnivået som er hakket mer dempet.

Hotellet og baren ligger i Jomtien soi 14 som er en ganske stille og tom sidegate, men kort vei til det meste.

 

Klikk her for å se flere rooftop-/utsiktsbarer i Pattayaområdet.


(annonser2)

Utsiktsbarer i Pattaya

Byen for utsiktsbarer, spesielt rooftop-barer, er uten tvil Bangkok. Men det finnes faktisk en del i Pattaya også. Her er en noen av de. Flere blir lagt til her etterhvert.

Mer...
  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments