Linda’s Restaurant

Linda's Restaurant

Linda’s Restaurant er en finrestaurant i Jomtien og antakelig den mest kjente norske restauranten i Pattayaområde. Restauranten som ble åpnet i 2005, har både norsk, internasjonal og thaimat på menyen. Stedet holder også dansekvelder og konserter. Av artister som har opptredd på Linda’s kan nevnes Sputnik, Helge Nielsen, Rune Larsen og Barry Upton’s Beatlemania. Nordmenn som kommer til Thailand og Pattaya for første gang, er ofte skeptisk til gatemat og thaimat. Disse vil nok føle seg tilrette hos Linda’s hvor det serveres velkjent mat i ryddige, trygge og renslige omgivelser.

 

Linda’s Restaurant eies av Norwegian Properties Group og er oppkalt etter eieren Linda Eiksund. I motsetning til hva man lett kan tro, er ikke Linda en norsk dame, men hun er født i Hong Kong og har bodd 20 år i Norge.

Sist jeg var å spiste her, hadde jeg dårlig tid siden jeg skulle rekke et eller annet. Så det ble ikke tid for mer enn en liten frokostmeny til 99 bath. Frokosten så fin og flott ut og ble spist i full fart før jeg ga velkomstmannen/servitøren en hundrelapp i hånden og sprang av gårde for å rekke hva enn jeg skulle den dagen. Det var god frokost, men er også verdt å notere seg at det ikke er veldig mye mat i en liten frokostmeny.

Et rimeligere alternativ til Linda’s som allerede har fått en del skryt, er den nye norske restauranten Joy Enjoy som ligger rett bak Linda’s. For en liste over alle norske (og svenske og danske) barer og restauranter i Thailand, sjekk innlegget Skandinaviske steder i Thailand her.

 • Restauranten ligger i Thappraya Road i Jomtien, på motsatt side av Jomtien Complex.
 • Nettsted
 • Facebook

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  1 Comment
  Oldest
  Newest Most Voted
  Inline Feedbacks
  View all comments

  […] NB! Oppdatert versjon av dette innlegget finner du på Thaipost.no. […]