Om snus og hvordan få tak i det i Thailand

Snus er et svensk produkt, så det meste av snus man finner i Thailand er derfor importert og priset deretter. Det finnes også rimeligere snus produsert i India eller Thailand. Etter omtaler å dømme har de ikke falt i god smak hos skandinaviske snusere. Om man ikke klarer seg uten snus, er det lureste derfor å ta med snus selv. Det er billigere å kjøpe snus i Sverige enn i Norge. Det gjelder også om man sammenligner prisene på taxfree på flyplassene. En stokk porsjonssnus på Gardermoen er NOK 419. Ombord på Norwegian 370 NOK.

Det finnes dog noen steder det er mulig å få kjøpt snus. Mange av de skandinaviske barene og restaurantene har snus til salgs i prisklassen 290-500 THB per boks. Tollgrensen for innføring av snus både inn til Thailand og til Norge, er 250 gram. Om du trenger å ta med mer enn det inn til Thailand og vil holde deg på den lovlige siden, må du ha import-lisens.

Her er en svenske Snusare i Thailand (Facebook). I Phetchaburi (Cha-Am) kan man få I en dagligvarebutikk nær Burger King, soi 61 (?) og Willa Restaurant & Drink. I Phuket kan man få indiske butikker, 20-30 gram per pose. I Trat (Koh Chang) kan man få Bosses Bar, Kai Bae. I online kan man få BuySnus, 4 dagers leveringstid. Resten er også online, se etter selges snus.

Under, online eller butikk, er noen kjente steder hvor det angivelig selges snus:


(annonser2)


Tobakk, alkohol og narkotika

Her handler om det tobakk, sigarettet, shisha, hookah, alkohol, snus og e-sigarettet. Narkotika kommer senere.

Mer...
  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  1 Comment
  Oldest
  Newest Most Voted
  Inline Feedbacks
  View all comments

  […] Om du snuser, så ta det med deg fra taxfree, da snus er dyrt/vanskelig å finne i Thailand. Du kan ha med opp til 250 gram. Se også innlegget om snus i Thailand. […]