Fish sanctuary

Park Wang Macha i Maha Sarakham

Halv åtte neste morgen var det frokost. Etterpå var det ut på tur igjen. Vi plukket opp en annen venninne, og satte kursen for et fish sanctuary – Park Wang Macha (อุทยานวังมัจฉา) i naboprovinsen Maha Sarakham. Vi kjøpte noen poser med oppskjært brød som vi matet fiskene og skilpaddene med. Her kunne man også kjøpe babyskilpadder og slippe de ut i vannet, noe som visst skulle være lykkebringende. Ellers fantes det her også noen enkle restauranter.

Siste dagen min i provinsen var også første skoledag for min venninne. Dagens guide ble derfor onkelen som kjørte rundt med meg. Først ut til en gård for å hente inn kuene (?), så tilbake til de to første templene og et besøk til en kaffébar.

Dette innlegget er en del av Reisebrev – Kalasin.


(annonser2)

Reisebrev: Kalasin

Dette reisebrevet er et resultat av en kort og spontan tur til landsbyen Nong Paen (หนองแปน) i Kamalasai (กมลาไสย) distrikt i Kalasin provins i Isaan. For godt over 100 millioner år siden, var dette et av landets mest populære steder for dinosaurer. Dinosaurer har dødd ut, mennesker har kommet til, ellers er det tilsynelatende lite som […]

Mer...
  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments