Phra That Yakhu

Nong Paen, Kalasin

Etter å ha sjekket inn på resorten og lagt fra meg bagasjen, kjørte vi videre, først for å plukke opp en venninne av min venninne, og deretter en liten sightseeingrunde, først til en gammel tempelplass, deretter til en barneskole som også hadde noen arkeologiske utgravninger å by på. På tempelplassen som het Phra Tad Yaku (พระธาตุยาคู), fikk jeg vite at det her skulle det snart holdes et 3-dagers arrangement med dans, show og masse opplegg. Men dessverre skulle arrangementet starte to dager etter at flyet mitt skulle gå hjem! Som kompensasjon sendte min venninne meg både bilder og video fra opplegget i ettertid. Alle disse bildene kan du se i albumet under.

Under er litt videoopptakk fra arrangementet 18. og 19. mai.

Flere og bedre bilder i dette albumet. Den 20. skulle det bli holdt et helt annet arrangement, men jeg har dessverre ingen bilder eller videoer fra det.

Ved solnedgang rundt 18-tiden, ble jeg parkert i resorten for kvelden. Jeg fikk beskjed av min venninne å holde meg innenfor resortområde etter solen hadde gått ned da det kunne være både spøkelser og kjeltringer der ute i nattemørket. Hun skulle så plukke meg opp dagen etter. Dette var kanskje litt i tidligste laget å ta kvelden, men jeg hadde knapt sovet den natten så det passet egentlig fint.

Dette innlegget er en del av Reisebrev – Kalasin.


(annonser2)

Reisebrev: Kalasin

Dette reisebrevet er et resultat av en kort og spontan tur til landsbyen Nong Paen (หนองแปน) i Kamalasai (กมลาไสย) distrikt i Kalasin provins i Isaan. For godt over 100 millioner år siden, var dette et av landets mest populære steder for dinosaurer. Dinosaurer har dødd ut, mennesker har kommet til, ellers er det tilsynelatende lite som […]

Mer...
  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments