Angsila fiskemarked

Dette markedet ligger ved havnen i Angsila, Chonburi. Som navnet tilsier, er det for det meste fersk sjømat å finne her, både levende og døde reker, krabber, fisk og mye mer. Om man ikke er spesielt glad i sjømat, kan man også finne litt andre ting her.

Det ligger også en fin sjøsiderestaurant ved markedet som du kan se på bildene under. Vi bestilte tom yam, et fat skjell, to fat ris, vann og is. Regningen kom på 500 baht, noe vi syntes var bittelitt dyrt, menmen. Man betaler nok for beliggenheten.

Angsila fiskemarked

Slået op af Kong DaniTirsdag den 25. juli 2017

Navnet på thai er oppgitt forskjellig på forskjellige steder. På det fargerike skiltet med båten i bakgrunnen står det ตลาดสะพานปลาอ่างศิลา (Talat Sapan Pla Angsila), mens på inngangsportalen står det ตลาดประมงอ่างศิลา (Talat Pramong Angsila). Det første navnet betyr Angsila fiskebro-marked, da markedet er lagt over en bro. Går man langs broen fra markedet utover mot sjøen kan man studere fiskebåtene på nært hold. På Google Maps finner man i tillegg navnet ตลาดสด ท่าเรือ อ่างศิลา (Talat Tarua Angsila).

Markedet har åpent fra 05.00 til 21.00.


(annonser2)

Angsila

Når folk hører Chonburi, så går tankene som regel rett mot Pattaya. Men provinsen består av mange interessante byer og steder. Angsila (อ่างศิลา) er eksempel på det. Dette er en nesten glemt landsby eller kommune (tambon), da den ligger midt mellom de to “viktigere” og mer kjente byene Bangsaen og provinshovedstaden Chonburi. Men det er […]

Mer...
  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments