Pattaya Lukdod Souvenir Shop

shopping

Det er et par år siden siden jeg første gang hørte om Pattaya LUKDOD Souvenir Shop. Nå bestemte vi oss endelig for å utforske denne butikken, som visst nok skal være russernes favoritt butikk i Pattaya. Men den er også populær blandt andre nasjonaliteter.Vi dro avgårde en formiddag med bahtbuss ned Sukhumvit Road.Den første sideveien ved Pattaya Nua eller North Pattaya Road, noen hundre meter bortover denne veien ser du LOKDOD pa høyre side.

Slået op af Irene SteinhoffSøndag den 5. marts 2017

Butikken er stor og fin i eldre lokaler.Den har et et svært godt utvalg av suvenirer,pyntegjenstander,kofferter,vesker,håndverk,møbler,leker,te etc etc !Alt er priset og prisene er omtrent som ellers rundt i Pattaya og Thailand. Utvalget er stort og variert. Det er en del klær her.Personlig synes jeg ikke disse var særlig  spennende.Det er klær som en stort sett finner overalt ellers i Pattaya.

Butikken er absolutt verdt et besøk.Åpningstidene er 9.00 til 18.30 hver dag. Det er også mulig å booke gratis transfer til butikken på nettet . Obs ikke hjemvei ! Gå inn på Lukhod sin side på internett.Her fyller du inn navn,emailadr,telfnr ditt,hvilken dato du vil dra,hvor mange personer som skal hentes og hvorfra .

Hjemover gikk vi ned North Pattaya Rd. Her er få bahtbusser,så vi gikk et godt stykke,før vi endelig fikk sitte på med en bahtbuss.

 


(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x