Vinn reise og opphold i Thailand!

Den populære norske baren Kåres Partybar i Pattaya har 10-års jubileum i desember. Og i den forbindelse kjører de en fotokonkurranse der 2 stk kan vinne en tur til Thailand.

Dette betyr gratis reise tur/retur Oslo inkludert hotell i 14 dager i Pattaya. Dette er jo en kjempepremie så her er det bare å hive seg rundt og delta, frist for innlevering av bilder er 1 oktober 2015.

Konkurransen består av å ta et morsomt bilde der logoen til Kåres Partybar er med. Du kan enten printe ut logoen eller bruke en eller annen bar-effekt som de har delt ut opp gjennom tidene. Det være seg caps, solbriller, t-skjorte, kaffekrus eller lignende. Photoshop er ikke lov smiley wink Vinn reise og opphold i Thailand!

Bruk fantasien, vær kreativ og gjerne finn noen utradisjonelle eller eksotiske steder når dere tar bilder. Maks 5 bilder pr deltager. Besøk nettsiden til Partybaren her

Her er noen plakater med mer informasjon og konkurranseregler

Lysbilde1 Vinn reise og opphold i Thailand!

 

Lysbilde2 Vinn reise og opphold i Thailand!

Lysbilde3 Vinn reise og opphold i Thailand!

Lysbilde4 Vinn reise og opphold i Thailand!

Lysbilde5 Vinn reise og opphold i Thailand!

 

Her er det bare å kjøre på folkens, lik og del gjerne denne posten på dine sosiale media smiley smile Vinn reise og opphold i Thailand! En gratis tur til Thailand bør være en stor motivasjonsfaktor her. Lykke til!


(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments