Ja da var dagens Norske treff i RoiEt over. Jeg in…


Trond Erik Fredriksen 9:04am Aug 5
Ja da var dagens Norske treff i RoiEt over. Jeg inviterte alle Norske i RoiEt til et uformelt treff hjemme hos meg for a kunne lage en gruppe som kunne dele erfaringer, opplevelser, dele innformasjon om Imigrasjons regler osv og treffes til hyggelige samlinger en eller to ganger i mnd her i RoiEt. Jeg jobbet i hele gar med rydding, bord oppsett+++ da jeg regnet med mange gjester fordi jeg mottok mellom 20-30 likes gjenom Thai forumene. Til Ole og Johnny vil jeg bare si tusen takk for at dere kom og tok for dere av kaffe, vafler og brus. To grepa karer. Til alle dere andre fra RoiEt som sendte likes og dermed ga meg inntrykk av at dere ville komme, Vi sees IKKE ved neste treff. Takk for all oppmote. NOT

Oskar Jørgensen 12:08pm Aug 5
Trist når slikt skjer Trond Erik Fredriksen! en sliter og strever for å gjøre det hyggelig for folk! de smiler med noen like! og du tror det kommer mange! men hyggelig med de to som kom! jeg vr for langt borte! mwn vær velkommen til oss når du har lyst!!

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments