Utsiktsbaren Horizon

Horizon Bar & Restaurant

Det er ikke mangel på store kjedenavn i Pattaya, men den mest kjente hotellkjeden i byen er antakelig Hilton Hotel. Dette 5-stjerners hotellet er bygget som et tilleggsbygg på det eksklusive shoppesenteret Central Festival i sentral-Pattaya (Pattayaklang). Dette hotellet byr på mange skikkelig flotte restauranter og barer i forskjellige etasjer, hver med egne navn og unik interiør. Flere av disse gir god utsikt ned til stranden og utover Pattaya både sør og nord. Men størst utsikt får man fra Horizon Restaurant & Bar som ligger helt oppe i 34. etasje. For meg som hverken bor på Hilton og som heller ikke har noen stor greie for kjempedyr mat på kjempefin restaurant, så er dette hovedattraksjonen på Hilton.

For å komme til Horizon, må man ta 2 eller 3 heiser, avhengig av om man går via inn Central Festival shoppesenteret, eller om man går inn via hotellets inngang. Man sparer altså en heistur om man går inn hotellets egen hovedinngang. Begge deler er nemlig like fullt mulig. Da vi tok den siste heisen opp til 34. etasje, var det også en annen ung mann med oss i heisen påført en Singha wifebeater-skjorte. Når vi kom ut av heisen, ble vi møtt av en velkomstdame som diskvalifiserte han til å entré Horizon, da wifebeater-skjorte ikke var fint nok for denne baren. Han måtte ta heisen ned igjen. Men en vanlig t-skjorte som jeg hadde på meg var godkjent. Greit å vite at det er liten dresskode her. I baren får man god utsikt utover hele stranden og byen da Horizon er plassert midt i byen og rett ved stranden. Designet virker moderne men relativt mørkt og platt, og gjengangsfargene i baren er mørkebrunt og blått. Interiør/design-messig er ikke Horizon den stiligste baren/restauranten i bygget. Det er heller ikke den stiligste rooftop-baren i Pattaya spør du meg, men utsikten og menyen er det som teller. I bakgrunnen spilles det dempet chillout-musikk.

Vi bestilte en øl og et glass appelsinjuice. Ølet kom med en gang, mens juicen brukte ganske lang tid. Det var muligens en nypresset juice, og som en liten delikat bonus, var det festet en appelsinskive på kanten på glasset. Et lite fat med nøtteblanding ble også slengt vår vei uten ekstra kostnader. Horizon har happy hour hver dag kl 17-19, noe som gir deg 2 for 1. Men dette gjelder kun dyrere drinker for 300 baht og opp. Det er ingen happy hour på billige drinker som vi bestilte, en øl og et glass juice for til sammen 360 baht inklusiv service (10%) og VAT/moms (7%).

Hilton Hotel ligger i Pattaya soi 9, og Horizon er enklest å komme til om man går inn Hilton Hotel sin hovedinngang. Fra Beach Road, gå inn via sørsiden av bygget, som da blir parallellgaten mellom soi 9 og soi 10. Beste tiden å besøke er før og ved solnedgang som faller på samme tid det er happy hour; kl. 17-19.

Klikk her for å se flere rooftop-/utsiktsbarer i Pattayaområdet.


(annonser2)

Utsiktsbarer i Pattaya

Byen for utsiktsbarer, spesielt rooftop-barer, er uten tvil Bangkok. Men det finnes faktisk en del i Pattaya også. Her er en noen av de. Flere blir lagt til her etterhvert.

Mer...
  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  3 Comments
  Oldest
  Newest Most Voted
  Inline Feedbacks
  View all comments

  […] Utsiktsbaren Horizon Oppdatert 1 uke siden […]

  […] NB! Oppdatert versjon av dette innlegget finner du på Thaipost.no. […]

  […] tillegg på regningen. 1 øl på 0,33 og 1 liten cola kom 230 bath. Men sammenligner man det med Hilton Horizon rooftop bar hvor 1 øl og 1 glass appelsinjuice kom på 360 bath, så er D.I.B. fortsatt relativt rimelig. I […]

  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x