Tror ikke hun her ler hele veien til thailand…..


Kjetil Løvdal 4:43pm Jan 13
Tror ikke hun her ler hele veien til thailand…..

Rune Furuli 4:47pm Jan 13
Forbanna surt da,miste 370.000kr!!

Kjetil Løvdal 4:50pm Jan 13
Får nok tilbake det som er igjen etter skatt, straffeskatt, arbeidsgiveravgift, mva+++++ 😉

Knut Liljebakk 4:53pm Jan 13
Bra ho blei tatt

Marianne Heimdal-Sjølie 4:57pm Jan 13
Ja helt klart surt men rett er rett 🙂

Jesper Hansen 4:58pm Jan 13
Hehe, de tjener godt, de massasje jenter ???

Leif Johnny Lervik 4:59pm Jan 13
happy ending……

Marianne Heimdal-Sjølie 5:00pm Jan 13
Synes det var surt med 5 tusen i bot når vi kom fra Thailand i fjor 🙂 He He hadde med 9 kartonger røk i baggen. Men men min egen feil og regler er regler 🙂

Atle Holm 5:01pm Jan 13
Ikke bra hu ble tatt nei, staten trenger ikke mer å stjele enn den må.. sånne regler er bare for å sko seg selv, trenger man ikke ha samvittighet for.

Marianne Heimdal-Sjølie 5:03pm Jan 13
370.000 greit å bare ta med seg ? Ja hadde alle gjort det hadde vi ikke fått sykelønn osv osv

Rune Holtet 5:05pm Jan 13
Fa’ans bikkje?

Stein Gjertsen 5:17pm Jan 13
Regler er til å følges

Stig Becklin 5:21pm Jan 13
Trolig en eller annen av de mange "massasje" salong eierene i Norge. De "flinkeste" av disse "bordellmammaene" soper inn vanvittige summer hvert år og har 100-vis av thaijenter i "stallen". Av og til slår politiet til og statuerer eksempel men det er lenge siden nå, i alle tilfeller i Oslo der det finnes minst 60-70 "tradisjonell thai massage" salonger.

Jan Langsholt 5:21pm Jan 13
bra døm blir tatt

Kjell Leidulf Sæther 5:27pm Jan 13
Når du tar med deg 370 tusen pakket i sølvpapir så får en takke seg selv, hunden tok å sniffa seg til det, kommer ikke gjennom tollen med sølvpapir i håndbagasjen hvertfall, heheh

Carl Frederic Fiskvik 5:30pm Jan 13
Helt riktig Stig Becklin, et stort flertall thai-massasje salongene i Oslo er fordekte bordeller og jentene kommer på turistvisum. Eierne av salongene kan lett googles opp er og nesten uten unntak en thaikvinne med norsk etternavn.

Kjell Leidulf Sæther 5:38pm Jan 13
Nå synes jeg at vi skal ta oss i akt jeg, Har vært på Massasje både her og i Thailand, USA, Russland Tyskland Latvia. Har fått tilbud om happy End i alle land, men ikke på alle studioene, er da ikke verre om jentene har tak over hode, eller må dem stå på Rådhusgata som i gamle dager. Det er ikke ulovlig å si NEI takk.

Arne Lode 5:50pm Jan 13
Er vel ganske greit at slike også blir tatt…

Stig Becklin 5:51pm Jan 13
Det er snakk om ren og skjær hallikvirksomhet Kjell Leidulf. Jentene som jobber på disse "massasjesalongene" er ofte på besøk hos "tante", søstre eller andre "familiemedlemmer". De kommer som regel på 3 måneders turistvisum og "jobber" hver eneste dag/kveld for noen hundrelapper+litt mat og en seng å sove i. "Tante" soper inn mange tusen kroner hver eneste dag på hver eneste jente. I tillegg oppsøker "tantene" alle skoler der nykommere har begynt på norskkurs. Jeg snakker om thaijenter som har gift seg med en norsk man og fått opphold på grunnlag av inngått ekteskap. "Tantene" oppsøker skolene og deler ut visittkort, så får jentene beskjed om å ta kontakt hvis de vil tjene litt "ekstra penger". Det er mange som biter på, spesiellt i begynnelsen før jentene har kommet seg i jobb og ektefellen ikke har lommeboken full av stål.

Kjell Leidulf Sæther 5:53pm Jan 13
Synes faktisk at dette er litt mindre stykt en at en proff pokerspiller tar i mot trygd i Norge mens han lever fett av sine mill av dollar i Thailand

Trond Magnus Hansen 6:16pm Jan 13
Dette er et kjempeproblem som blir oversett av Norske myndigheter, Politi og tollvesenet. Dette har fått pågått i årevis uten at Politiet gidder og gripe inn. Snakker forrhåndsvis for den delen av landet jeg bor I. Dette er en type menneskehandel hverken politikere eller øvrig myndigheter gidder og ha fokus på. De vet hvordan det er men gir f. Norge som land burde blitt oppmeldt til Haag konvensjonen i Nederland og straffet pga all menneskehandelen som foregår i dette landet uten at de gidder og gripe inn.

Kjell Leidulf Sæther 6:24pm Jan 13
Bordeller er en ting, ta dritten, men skal vi alle i Norge måtte først betale en lege ca 250 kr for en rekvisasjon til en behandling som går over min. 12 timer x 300 kr som en Gutt eller jente fikser på noen få timer på massasje institutt til 500 kr for en time ??? faan dette blir for dumt.

Rune Furuli 6:27pm Jan 13
Og innlegget har jo sporet av litt ser jeg,hun kan jo likegodt ha jobbet innen resturant/matbransjen eller noe annet..

Stein Tore Bjerkeengen 6:29pm Jan 13
skal alt være uten skatt da?blir ett rart samfunn det da,og da blir det nok dyrere,koster forestesten bare 180 kr.hos fastlegen.vi har vel råd til det?

Trond Magnus Hansen 6:29pm Jan 13
Yes kan vert alt mulig arbeide ifra a til å. De betaler også svart i kommunen.

Carl Frederic Fiskvik 6:30pm Jan 13
Jeg er stor fan av massasje, men sluttet å ta det i Norge da de er mest interessert i å selge andre tjenester, selve massasjen er ofte dårlig.

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments