Ser saa mye dritt i trafikken her eg bor at det er…


Dag Trygve Tholo 7:44am Jan 22
Ser saa mye dritt i trafikken her eg bor at det er noen dager eg ikkje orkar mat.spesielt i begynnelsen naar eg leverte og henta kona fra jobben.10 min.Hittil har eg sett 10 personer i ein blodpoel Andre som ser det samme der de bor? Her eg bor er det rein galskap,Og politiet berre staar og ser paa.

Mary-Ann Holtet Ringheim 7:47am Jan 22
Huff 🙁 Hvor bor du?

Thor Arne 8:01am Jan 22
Kjørt ca 15 timer nå med buss og bil .. ikke sett noen ting ?

Stig Becklin 8:05am Jan 22
Helt enig med deg Dag Trygve, det blir bare verre og verre. Over hele landet. Har kjørt bil i Thailand i over 25 år men nå synes jeg at det begynner å bli veldig skummelt og vurderer å parkere bilen min for godt.

(annonser2)    thaipostno

    thaipostno