Skal til Thailand snart å lurte på hvor det var …


Kristian Undal 9:54am Dec 5
Skal til Thailand snart å lurte på hvor det var fortest å få visum ? I Thailand

Eivind Håkonsen 10:00am Dec 5
30 dager får,du automatisk på skjema på flyet.

Kristian Undal 10:22am Dec 5
Vil bo der Espen Intai Wold mest mulige ? tips til forsikring

Rune Dybdahl 11:14am Dec 5
Den lovlige metoden er å reise bort på immigrasjon kontoret.
Å søke behandlings tiden er 20 til 29 dager. Og har du turist visa må du gjøre om det til non o visa.
Så kan du få 1 års. Visa

Carl Bagge 11:15am Dec 5
Gikk 10 dager for mitt 60 dagers visa, ink postgang. Fikk tilbake igår. Ambassaden i Oslo

Rolf Jorgensen 11:29am Dec 5
Les litt her.
http://www.thaiguiden.no/visum/

Randi Andreassen 1:44pm Dec 5
Var på den thailandske ambassaden i går 10 dager å vente for turistvisum

Reidar Evanger 1:52pm Dec 5
mange pappier du må ha med deg hvis du skal ha non o visa, jeg er ferdig med det der jeg 18 dager tar det for det 2000 b koster det

Ronny Næss 2:02pm Dec 5
Hvis du vil bo i Thailand, anbefaler jeg deg først og fremst og være medlem av NAV utland helsedelen når det gjelder forsikring, i tillegg er det lurt å ha en forsikring i Thailand som dekker akutte operasjoner. Hvis du tar kontakt med ulike selskaper her og sier at du er medlem av helsedelen hos NAV så vil du fra ett bra tilbud. Når det gjelder visum kan du kun søke det utenfor Thailand, da kommer alt ann på om du er over 50 år eller gift med en thai hustru. Hvis du er over 50 eller gift vil jeg anbefale deg å søke ett NON O visum enten i Norge eller i Laos hvis du for øyeblikket er i Thailand. Hvis du forteller om du er gift med en thai, over 50, eventuelt har barn her eller skal studere så er det litt enklere å fortelle deg hvilke visum du bør søke og hva som deretter kreves for å bo her.

Reidar Evanger 2:04pm Dec 5
det er helfo som er nav helse delen

Reidar Evanger 2:05pm Dec 5
¨studere er dyrt

Ronny Næss 2:06pm Dec 5
Det er riktig Reidar, men du må søke om å være medlem og betale hver måned til NAV. Deretter tar man kontakt med HELFO om uhellet skulle skje.

Reidar Evanger 2:08pm Dec 5
jeg har aldri hatt det

Reidar Evanger 2:08pm Dec 5
det er dyr forsikring

Ronny Næss 2:08pm Dec 5
Hva mener du at studere i Thailand er dyrt Reidar Evanger? Har du sjekket prisene på godkjente skoler hvor du kan lære thai? Er ikke særlig dyrt, og du trenger kun å være på skolen 8 timer i uken. Godkjent som studie visum.

Reidar Evanger 2:09pm Dec 5
ja fra 40000 b oppover det finnes skoler det murlig lavere

Ronny Næss 2:10pm Dec 5
Dyr forsikring? Hos HELFO eller privat i Thailand? Jeg har begge deler og tenker det er vell godt investerte penger om jeg vil bo her.

Reidar Evanger 2:10pm Dec 5
jeg har hatt 23 mnd ed visa aldri vært på skolen

Reidar Evanger 2:10pm Dec 5
helfo for meg er det dyrt

Ronny Næss 2:17pm Dec 5
Da tipper jeg du har en MEGET god inntekt, 2,3 prosent av inntekt om du betaler skatt til Norge. Da dekker de meget godt døgnopphold i Thailand, og du kan reise til Norge og få gratis behandling på hvilket som helst sykehus. Det eneste HELFO ikke er bra til er hvis du trenger en akutt operasjon i utlandet. Men om du kan reise til Norge så dekker de alt. Må innrømme at jeg ikke forstår nordmenn som flytter til utlandet og sier opp medlemskapet sitt, uansett om du kun betaler kildeskatt til Norge eller ikke skatt.

Reidar Evanger 2:17pm Dec 5
jeg bet skatt til norge

Reidar Evanger 2:18pm Dec 5
aldri bet kildeskatt

Ronny Næss 2:24pm Dec 5
Og da mener du at HELFO er dyrt? Hva tror du det koster deg om du blir syk? Vi nordmenn er meget heldig som har muligheten til å være medlem av NAV utland og HELFO. Tenk bare hva det vil koste deg å bli syk i Thailand uten HELFO eller eventuelt forsikring her. Har du en god privat forsikring i Thailand Reidar Evanger? Og hva skjer om de ønsker at du skal reise til Norge og få behandling når du ikke er medlem av folketrygden?

Reidar Evanger 2:26pm Dec 5
er jo medlem av nav utland

Ronny Næss 2:36pm Dec 5
Medlem av NAV utland? Det er kun for at du bor i utlandet. Alle nordmenn som flytter til utlandet blir automatisk medlem av NAV utland når de mottar flyttemelding fra folkeregisteret når du har vært borte fra Norge i mer enn 183 dager i året eller mer enn 2 år de siste 3 år. Medlem i NAV utland gir ingen rettigheter i Norge eller utlandet, du må være medlem av folketrygden i Norge for å opparbeide deg pensjonspoeng eller ha rett til helsetjenester i Norge eller utlandet. Har du en god forsikring i Thailand både for pensjon og helse siden du ikke betaler 2,3 prosent hver måned til Norge?

Lars Klok Nielsen 4:33pm Dec 5
Det du hentyder til er frivillig medlem av folketrygden Ronny Næss

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments