Er det noen, som vet om det er noe problem for Tha…


Fred B Eilertsen 5:08am May 29
Er det noen, som vet om det er noe problem for Thaier, som skal på besøk til Norge å ta med seg litt større gullsmykker? Det er ikke snakk om å levere de i Norge, men de ønsker ikke å la de ligge igjen i Thailand, så de blir med tilbake til Thailand, når ferien er ferdig. Hvis de må gjøre noe spesielt, hva er det i så fall? Håper på svar fra noen som er ganske sikre på dette.

Bjørn Egil Bjørnhøy 5:09am May 29
Får ta en Mr-T Thaistyle;-)

Leif Aase 8:51am May 29
http://www.toll.no/no/turist/reisegods/

Frank Rytter 11:10am May 29
Prøvde å sjekke prisen for mitt smykke fra thailand. Fikk mindre for det i Norge en i Thailand. Gull prisen er nesten lik. Viss du eller kons hadde handlet i Dubai der det ikke er avgifter på gull å diamanter derrimot! Da hadde det stilt seg annerledes. Ingen problem å ta me thai smykker?

Sammadvel Navnernavn 4:07pm May 29
I Thailand er guld 24k dvs rent det er det samme dom penger jeg har hvert mye og mange plasser og det er svært få steder jeg ville ha lagt igjen mine aktiva. Guldptisen forandrer seg på børsen hele tiden jeg kunne skrevet bok om dette men dette fåt holde

Frank Rytter 4:38pm May 29
Der tar du feil Sammadvel. Det er 23k i Thailand. Altså 96,5% rent…… Du betaler gull vekt i antal prosent gull i hele værden. Du får f.eks 158 kr for ett gram 14k mens for 23k får du 258. Skjønner ??? Det at det er 23k i thailand har ingen ting med saken og gjøre. Du får betalt for vekten av det rene gullet. I 14k så tilsvarer dette 58,5% rent gull. Så for 1g 14k betaler du for 58,5% av vekten.

Frank Rytter 4:40pm May 29
Du har dog rett i at i Thailand så bruker man gull som valuta. Å ja gullprisen forandrer seg.

Svenn Roger Johansen 4:57pm May 29
Kona får stadig vekk tilbud om å kjøpe thaigull, her hjemme i Norge. Vi kjøper som regel, for å hjelpe den som trenger å selge, men slett ikke alltid. Men prisen kan være ganske lav

Leif Aase 5:07pm May 29
https://www.travelfish.org/beginners_detail/thailand/101

Arne Rødsand 8:35pm May 29
Min kne tar alltid med seg gulet til Norge når hun kommer, det har aldri vert noe problem.

Willy Fardal 2:48pm May 30
Hva skal dem ha med gull til Norge for ? er for show off ???

Bibo Bergskås Bommen 3:18pm May 30
Er dette så vanskelig da! Gjør som man gjør med penger, meld fra da vel, så kan du ha med så mye du vil. (om man er i tvil om noe)

Bibo Bergskås Bommen 3:19pm May 30
Og til en haug av dere andre her, tråden dreier seg IKKE om gullpriser !?!!

Alex King 3:28pm May 30
Jeg har da gått rett gjennom tollen mange ganger med gull , no problem. ..hadde en kompis her nettopp som reiste med 250 gram gull lenge no problem

Torstein Svihus 3:27am Jun 3
Husker jeg hadde kjøpt en nydelig forlovelsesring i disse 100% guarenteed i alle forbund og takseringsfima og nydelig butikk. Her i Norge gikk jeg for moroskyld inn i en av de største firmaene:18%,nei ny prøve 14%, nei. Kjente meg mer og mer idiot ca 5%. Aldri mer gull el andre smykker i fremmede butikker i utlandet freste jeg,mens jeg tenkte på en kamerat. Før selgeren hadde åpnet gapet,gliste kameraten min til han: Special price for me?

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments