Reise med KLM fra Bergen til Bangkok

I år valgte vi å dra med det nederlandske flyselskapet KLM fra Bergen til Bangkok, via Amsterdam.

Mellom Bergen og Amsterdam ble vi servert smørbrød,kaffe ,te ,brus,juice og alkoholholdige drikker.

Fra Amstedam til Bangkok kunne vi velge mellom to retter.Kjøttboller eller nudler.Jeg valgte det siste.Dessuten kaffe,te,vann,brus og alkohol som på flyet fra Bergen.Frokosten besto blandt annet av egge omelett og rundstykker .

I løpet av natten var det fskj snacks som ble tilbudt.Små poser med nøtter,chips,salte og søte kjeks ,drops og lign og drikke.

Betjeningen var svært hyggelig.Fine ,bra TV skjermer.Men hvis du har egne høretelefoner ville jeg anbefalt a ta disse med.Høretelefonene ombord likte jeg ikke,og man hørte lett lyder fra folk ombord.Noe som virket litt forstyrrende når en ville se en film.

Utvalget av aviser var ikke bra. Kun nederlandske aviser og New York time.

Slået op af Irene SteinhoffOnsdag den 22. februar 2017

Det finnes 3 kategorier sittemuligheter.Mot gebyr kan man oppgradere og velge bedre sete i god tid i forveien. Økonomi er gratis.men man kan forst velge sete 24 timer før avreise.Vi valgte vanlig økonomisete.Litt trangt,men helt ok !

Min mann måtte dra tidligere hjem enn planlagt.Det var ikke mulig å forandre billetten,selv ved gebyr.Det er veldig greit å komme i kontakt med KLM via FACEBOOK.De svarer snart ! Av sikkerhetsgrunner ville de ikke forandre dato,heller ikke navn på flybilletten,fikk jeg vite. Noe som er et merkelig svar,når en del andre flyselskap godtar det ! Men i en del tilfeller må man da kanskje ha en dyrere billett.

Ellers var vi fornøyd med reisen med KLM.et tryggt og bra selskap å reise med,som absolutt kan anbefales.

.


(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x