En resort midt i ingenmannsland

Sabaidee Resort i Nong Paen, Kalasin

Senere ble jeg kjørt til resorten jeg skulle bo på. Denne resorten het Sabaidee Resort og var fin og rimelig. For 350 baht/natt er det ikke noe å si på prisen iallefall. Det var ingen restaurant hverken i resorten eller i nærheten, men det var meny i bungalowen for telefonbestilling av et lite utvalg retter og drikke. Utenfor resorten var det ingenting, kun kilometervis med åker i alle retninger. Nong Paen sentrum, som ikke bestod av stort mer enn et marked og en håndfull med butikker, lå noen kilometer unna.

Jeg fikk noen dager senere vite at det fantes også resorter nærmere sentrum, så om du av en eller annen rar grunn skulle besøke Nong Paen, så anbefaler jeg å heller finne en mer sentral resort.

Dette innlegget er en del av Reisebrev – Kalasin.


(annonser2)

Reisebrev: Kalasin

Dette reisebrevet er et resultat av en kort og spontan tur til landsbyen Nong Paen (หนองแปน) i Kamalasai (กมลาไสย) distrikt i Kalasin provins i Isaan. For godt over 100 millioner år siden, var dette et av landets mest populære steder for dinosaurer. Dinosaurer har dødd ut, mennesker har kommet til, ellers er det tilsynelatende lite som […]

Mer...
  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments