Regionsperre

Noen bankkort har regionsperre. Dette er en sikkerhetsfunksjon noen banker har for å gi restriksjoner på hvilke deler av verden kortet ditt skal kunne brukes i. Sjekk med banken din at kortet ditt ikke er sperret for bruk i Thailand, og eventuelt i de landene du mellomlander i, gjør visaruns til og besøker i tillegg til Thailand. Regionsperre kan (som regel) endres fra nettbanken eller mobilbanken. Om du har mulighet til å spesifisere hvor kortet skal være gyldig, velg kun de regionene du skal innom i løpet av hele turen, og sett regionsperren tilbake når du har kommet hjem.


(annonser2)

Økonomi

Alt om økonomi og penger. Hvor mye penger trenger jeg på turen? Hva om jeg mister kortet mitt? Hvor skal jeg oppbevare pengene og andre verdisaker? Hvorfor virker ikke kortet i Thailand? Hvordan sender man penger til Thailand? Innlegget er under utvikling.

Mer...

Forberedelser til Thailandsturen

Før du reiser til Thailand er det noen ting som kan være kjekt å huske på, og noen ting som er veldig viktig å huske på. Uansett om du aldri har vært i Thailand før eller har vært der mange ganger, kan du sikkert plukke opp et tips eller to her. Artikkelen vil bli oppdatert etterhvert. […]

Mer...
  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments