Regionsperre

Noen bankkort har regionsperre. Dette er en sikkerhetsfunksjon noen banker har for å gi restriksjoner på hvilke deler av verden kortet ditt skal kunne brukes i. Sjekk med banken din at kortet ditt ikke er sperret for bruk i Thailand, og eventuelt i de landene du mellomlander i, gjør visaruns til og besøker i tillegg til Thailand. Regionsperre kan (som regel) endres fra nettbanken eller mobilbanken. Om du har mulighet til å spesifisere hvor kortet skal være gyldig, velg kun de regionene du skal innom i løpet av hele turen, og sett regionsperren tilbake når du har kommet hjem.


(annonser2)

Økonomi

Alt om økonomi og penger. Hvor mye penger trenger jeg på turen? Hva om jeg mister kortet mitt? Hvor skal jeg oppbevare pengene og andre verdisaker? Hvorfor virker ikke kortet i Thailand? Hvordan sender man penger til Thailand? Innlegget er under utvikling.

Mer...

Regionsperre

Noen bankkort har regionsperre. Dette er en sikkerhetsfunksjon noen banker har for å gi restriksjoner på hvilke deler av verden kortet ditt skal kunne brukes i. Sjekk med banken din at kortet ditt ikke er sperret for bruk i Thailand, og eventuelt i de landene du mellomlander i, gjør visaruns til og besøker i tillegg til Thailand. Regionsperre […]

Mer...


    thaipostno

    thaipostno