Oppfølgeren til Pattaya er her

Pattaya 2

Har du fått  nok av Pattaya? Hva med en tur til Pattaya 2 (พัทยา 2) i Khon Kaen-provinsen? I Pattaya 2 kan du slappe og nyte ferien din (nesten) garantert uten å konstant bli forstyrret av masete selgere, uhøflige russere, bråkete kinesere, indiske dresselgere, flørtende bardamer eller ladyboys og svensker.

Dette er et typisk hengested lagt til ved en innsjø eller elv i Isaan, bestående av restauranter, parasoller, solsenger og vannsportaktiviteter som kano og sykkelbåter. Imotsetning til Bangsaen 2, var ikke Pattaya 2 et sted de jeg var med anbefalte å reise til. Både fordi det lå langt unna, og fordi det ikke var noe spesielt fint å se. Det lå over 50 km fra Bangsaen 2, så det ble ikke samme tur samme dag. Men jeg insisterte på at dit ville jeg uansett ha meg en liten tur. I det minste bare for å ha vært på et sted som offisielt heter Pattaya 2. Så hva har Pattaya og Pattaya 2 til felles? Utenom navnet, småstive priser og en uimponerende strand, så egentlig lite. Leie av stoler var 40-50 baht, mens menyprisene på mat lå på 150-200 og opp. Men om man bor ikke for langt unna, er det et trivelig sted å henge på late dager. Pattaya 2 må forøvrig ikke blandes med Pattaya Noi (พัทยาน้อย) som ligger i Ubon Ratchatani.

Oppfølgeren til Pattaya er her

Slået op af Kong DaniMandag den 9. januar 2017

Pattaya 2, Amphoe Phu Wiang. A popular resort among the locals in Kalasin and nearby provinces, this 8-acre lake and beach resort with the picturesque Phu Kan Kham mountain range standing stunningly, is often compared to Pattaya beach in Chonburi province. Apart from various water sports and activites, visitors can also find sumptuous variety of fresh water fish to dine on here.

Tekst fra en informasjonstavle.

Dette innlegget er en del av Reisebrev: Khon Kaen.


(annonser2)

Reisebrev Khon Kaen

Khon Kaen (ขอนแก่น) er den 5. største provinsen i Isaan, og er også blant provinsene som drar mest faranger. Jeg har nå vært i Khon Kaen to ganger. Så istedet for å skrive to forskjellige reisebrev, jukser jeg litt med kronologien og slår disse to turene sammen til ett reisebrev. Om det noengang blir flere […]

Mer...
  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments