Norske sanger om Thailand

Det er ingen tvil om at Thailand er et veldig populært feriemål for nordmenn, og derfor er det ikke overraskende at noen musikere har mekket låter inspirert av landet. Dessverre har jeg foreløpig ikke rukket å bli overbegeistret for noen av de, men lytt likevel til låtene, se videoene og gjør opp din egen mening. Støtt artistene ved å kjøpe musikken deres om noen fenget deg. Denne siden blir oppdatert etterhvert som jeg kommer over flere låter i samme kategori.

Septimus – Thailand Girl

Utgitt 25.05.1976 på Talent. Septimus som er kjent for bl.a. hitten “Sha La La La La” og deres bidrag i Melodi Grand Prix i 1978, holdt konserter i Thailand allerede fra 1976.  Klikk her for et intervju med Steinar Fjeld i Thailands Tidende.

Sputnik – Smilets Land

Utgitt 2009 på Bare Bra Musikk. Sputnik er som mange vet fast gjest i Pattaya og holder årlig konsert i byen.

Vassendgutane – Love you, Geir

Fra albumet Riskrem og entrekått (2011).

Biffen & Streken – Je drar til Thailand

Utgitt 1. Feb. 2014 på Streken Records. Musikalsk er dette dansband i lik stil med Sputnik, men med tekster om damer, drikking og nulling i Bangkok.

Katastrofe – Pattaya

Utgitt 13. Mars 2015. Katastrofe fra Fredrikstad har her laget en småunderholdene musikkvideo fra Pattaya. Artistene bak denne låten er Petter Kristiansen og Jesper Borgen.

LuDuB – Keep Movin Samui

Utgitt April 2015 av LuDuB a.k.a. Louie Storn. Original mix. Låten er inspirert av Koh Samui. Denne låten skiller seg en del fra de andre ved at det er en instrumental electronicalåt.

(Oppdatering: låten er dessverre fjernet fra Soundcloud)

https://soundcloud.com/ludub/keep-movin-samui-orginal-mix-ludub

 

Andre språk:

The Pogues – House of the Gods

Davis Bowie – Riccochet


(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  1 Comment
  Oldest
  Newest Most Voted
  Inline Feedbacks
  View all comments

  […] NB! Oppdatert versjon av dette innlegget finner du på Thaipost.no. […]