Konklusjonen etter strandtturene var at det så ut…


Sigur Syvertsen 9:38pm Aug 30
Konklusjonen etter strandtturene var at det så ut som de hadde forskjelliig paksis når det gjaldt ligge og sitteutstyr og parasoller, som også skapte en litt forskjellig atmosfære.
Kamala var vindfull og direkte kald, og tom for både mennesker og strandutstyr. Patong var nok den luneste stranda, med flere variasjoner liggeunderlag, enten folk hadde tatt med selv, eller leid. Noe strandselgere hadde funnet veien, og satt opp telt med utsalg av drikkevarer, og andre med madrasser osv.. Båter og fallskjermer blir en aldri kvitt – men liten aktivitet, sikkert på grunn av vinden. Karon hadde litt friskere vind, men var litt mer moderat på liggeutstyr. En miniatyrutgave av Patong, og de med madrasser lå mer i soner. Drikkevarer kunne kjøpes også der..Det er jo en stor strand, og turistene hadde på denne litt hustrige dagen hadde klumpet seg mere sammen rundt veien inn til sentrum av stedet. Ellers var det god plass til "håndklefolket" – hva mer trengte man egentlig. De sistnevnte var mer å finne på Kata og kataNoi. der det var veldig lite å se av de vanlige liggeunderlagene – noe som gjorde at disse strendene så mere ryddige og hyggligee ut, med en rolig atmosfære. Vinden virket også lunere her. Skulle jeg valgt et sted å ligge måtte det bli en av de to. Kanskje helst Kata Noi. Det var også de strendene som, bokstavlig talt, var skiltet med mest advarsler om havets usynlige farer, og hva som var lov å ha med på strande, eller ikke var det.
Det var en høyst synlig forskjell på praksisen på alle disse strendene – og skal lure meg på om absolutt alt som foregikk egentlig var lovlig, og i hvilken grad politiet fortsatt tjener penger på å se mellom fingrene med en del aktiviteter. Det kan jeg ikke svare på, for så godt kjenner jeg ikke reglene..

Ina Jørgensen 9:45pm Aug 30
Tusen takk for info,vi er to par som har tenkt oss nedover te vinteren i mars,får håpe det er blidd mere aktiviteter på strendene da ?

Sigur Syvertsen 9:50pm Aug 30
Da kommer dere på den beste og varmeste tida – da er det også folksomt – så frykt ikke….:) Egentlig burde dere ha reist i april, for å få med Songkran-feiringen – vannorgien den 13de.

Gunnar Kristoffer Jensen 4:40am Aug 31
Denne vannorgien er morsom i 2 minutter, deretter er den bare plagsom. Og i etterkant ser det ut som en svinesti samme hvor du går. Personlig holder jeg meg inne denne dagen, men hver sin lyst. Ellers er denne tiden den aller beste for en tur til dette vakre landet. God tur!

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x