Her er en forretnings ide for en eller noen som er…


Svein Øivind Dahlseng 8:37am Jan 29
Her er en forretnings ide for en eller noen som er fastboende der nede.
Og det er å lage en tjeneste til/for oss som reiser rundt omkring der nede og der huseiere og vi må fylle inn TM28 og TM30 der vi kan sende dere den infoen dere trenger, også har dere jo online kontakt enten via den online funksjonen thai myndighetene tilbyr dere eller dere har mail kontakt med myndighetene, hvis disse skjemaene skal sendes inn lokalt til de forskjellige img. Kontorene så må dere selvfølgelig ha kontakt med de, dette kan noen tjene ganske mye penger på.

Espen Andreassen 8:43am Jan 29
Det er jo noe man kan gjøre helt gratis på egen hånd, da synes jeg det blir dumt å ta penger for å hjelpe noen med det. Men det er mulig at det finnes et marked for dette også, hvis det er slik at dette online systemet fungerer i det hele tatt. Min erfaring er at huseier må møte personlig på immigrasjonskontoret. Mulig at det er annerledes for hotell/utleiere.

Svein Øivind Dahlseng 8:52am Jan 29
Jeg hadde betalt for å slippe å dra inn til img. For selv om det er huseier som må gjøre det så blir man ofte med og det tar tid kan jeg tenke meg.

Svein Øivind Dahlseng 8:56am Jan 29
Tjenesten kunne vært så enkelt at man fylte ut skjemaet og tok bilde av det sammens med passet og sendte det på MMS til et tlf nr der man betalte for MMS en som et 820 nr. Betalingen var enkel og registreringen var enkel.

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments