Heisann. Jeg og mannen min skal levere søknad om …


Julie Renée Duangyai 1:37am Aug 14
Heisann. Jeg og mannen min skal levere søknad om familiegjenforenings og D- visum i morgen på embassaden i bangkok og jeg tror og håper jeg har alt jeg trenger. Men kanskje dere har noen erfaringer, tips eller triks som kan styrke søknaden? Ville isåfall vært så takknemlig!

Noe relevante fakta:

-Vi giftet oss i januar i år (han 34 jeg 24)
– Jeg var student i fjor med ingen inntekt, men har lagt med lønnslipper og kontrakt for de siste 3 mnd på ny jobb som burde dekke grunnkravet.
– han har vært i Norge to ganger på turist visum og jeg type 6 ganger x 1mnd i Thailand (vært sammen i to år)

Har dere noe veiledning på realistisk tid det vil ta for svar på D-visum og familiegjenforening? Evnt. Sannsynligheten på å få det…

Trenger jeg å legge med forsikring og flybilett på innreise visumet? Står på sidene at en skal følge sjekklisten til familiegjenforening og den har jo ikke det.

Takker og bukker for alle svar! ☺


Kristian Sæbø Storemark 1:40am Aug 14
Normalt rundt 4 mnd på begge to. men normalt må man ha 305500 før skatt i 2015.

Jan-Erik Johnsen 2:43am Aug 14
Det blir ikke enkelt da du ikke har oppnådd inntektskravet for 2015. D visum blir garantert ikke innvilget. https://www.udi.no/ord-og-begreper/krav-til-inntekt-i-familieinnvandringssaker/?e9=w&9=e#link-9492

Knut Falck Bergan 8:34am Aug 14
Ikke noe vits i å søke om d-visum nå når behandlingen av vanlig søknad tar så kort tid iflg ambassaden

Julie Renée Duangyai 9:10am Aug 14
Nå er jeg 24. Og såvidt jeg har forstått så må alle partnere under 25 inn til intervju hos politiet som forlenger den prosessen betraktelig. Noe erfaring der?

Hans Martin Ødegård 10:01am Aug 14
Triks bør du styre unna.. Amb advarer mot slikt. Søknader med slikt innhold blir automatisk avvist.. .om de oppdages da..;-)

Julie Renée Duangyai 12:40pm Aug 14
Jeg tenkte mer tips og triks som en positiv styrke ikke juksing hvis det var det du mente? Men nå ble jeg litt bekymret, er det noe som ikke burde være med? – har feks lagt ved egen erklæring fra meg selv pluss bilder.

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x