Kjøpte meg nettopp en slik box fra VIP. Ble advar…


Bjarne ヅ Olsen 12:59pm Aug 15
Kjøpte meg nettopp en slik box fra VIP. Ble advart mot at det kanskje ikke funka så bra med min "jungel tot" linje. Og. Fikk tilbud om penga tilbake osv.. De første dagene funka det dårlig. Men etter diverse telefoner til TOT så kom dem ut og restartet noe i landsbyen, osv. Ble mye bedre og nå kan jeg se det jeg vil, når jeg vil. Ingen buffering.
En annen ting som gledet meg veldig. I pakka fra VIP lå det nettverks kabel, trådløs antenne og HDMI kabel. Boxen var ferdig satt opp og det var bare å sette inn kabelen. Løøøøøp å kjøp.

Ole Petter Skywlker Løbak 1:11pm Aug 15
Takk det var en hyggelig melding 🙂

Bjarne ヅ Olsen 1:14pm Aug 15
Vel fortjent. ?

Dag Roth 1:22pm Aug 15
Sliter med både TV2 Sumo og Slingbox så hva er det som gjør denne boksen så mye bedre.

Ole Petter Skywlker Løbak 1:31pm Aug 15
kommer litt an på hva problemer du har. Slingbox har relativt dårlig bilde. Tv2 sumo har jeg ikke testet da men enten må opp med proxy eller VPN for å få den til å virke. Boxen min er plug an play. dvs at linja bør være en grei kvalitet. hastigheten er ikke så viktig, men kvaliteten på linja er mer viktig.

Ole Petter Skywlker Løbak 1:40pm Aug 15
Glemte å skrive 30 dagers opptak på de fleste kanaler. 2000 filmer. Stort kanal utvalg 🙂

Dag Roth 1:45pm Aug 15
Slingbox har perfekte bilder mange steder, men her i Sakon Nakhon er det tragisk. Stort sett dårlig men plutselig så er det perfekt noen minutter. Men det er klart at jeg blir fort lei av å se på all buffringen så gidder ikke å se mere. Det samme gjelder Tv2Sumo via VPN. Netflix er helt perfekt men de sender vel fra Thailand. Får til og med norsk tekst på mye av det de har på programmet. Når jeg tester hastighet så er den mellom 40-50Mbits og rundt 3 opp. Tester mot Oslo så er den 3-10Mbits og langt over det som Slingboxen krever. Så var det det med kvalitet da. Hva betyr det?

Bjarne ヅ Olsen 1:46pm Aug 15
Vi du teste boxen min noen dager, så kan du det når OL er over 😉

Alv Skjevy Skjæveland 2:58pm Aug 15
www.tvworld2you.com

Ketil M. Martinussen 3:34pm Aug 15
Er det mulig å bruke denne i stedet for Mag254?
http://minix.com.hk/en/products/neo-u1

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments