Halloen i Korat. Alt vel her i Nord Norge. Ikke no…


Geir Atle Larssen 8:51am Jun 22
Halloen i Korat. Alt vel her i Nord Norge. Ikke noe særlig til sommer så langt, med temperaturer rundt 10 grader, men livet går sin gang. Til helgen blir det feiring av St. Hans, og jeg skal selvsagt spille opp til dans. Hvis det er interesse for å møte på Lecker Lecker, torsdag, 6. Juli, så gi meg en kommentar i kommentarfeltet her på FB. Jeg vet ikke om det er mange som er reist på ferie, men dere som er der kan jo selvsagt møtes. Gi meg et hint, så legger jeg det ut. Fortsatt god sommer til dere alle, og en riktig god helg. Hilsen Geir, for tiden i Norge. ???

Arve Lufc Pedersen 9:35am Jun 22
Kommer innom i august, kommer til Korat litt for sent for 6 juli.

Knut Steinar Gravem 9:50am Jun 22
Jeg kommer til Lecker Lecker den 6 juli?

Geir Otto Berg 1:07pm Jun 22
Sannsynligvis jeg også ?

Frits Ivar Olsen 1:42pm Jun 22
Er i NonThai for tiden,så hvis ikke noe uforutsett kulle skje,kommer jeg en tur 6 juli.Ellers ønsker jeg dere alle en god sommer

Bjørn Atle Urdal 5:26pm Jun 22
jeg kommer..sikkert steinar også..

Erich Karsten 4:22am Jun 23
er med på vognen

Per-Bjørn Weiberg-Aurdal 7:56am Jun 24
Jeg også 🙂

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments