Betyr dette at en norsk far som leier sitt lille t…


Oskar Jørgensen 11:22am May 29
Betyr dette at en norsk far som leier sitt lille thaibarn i Pattaya vil bli fotografert og rapportert av turister?

Totto Sørensen 11:29am May 29
Slett ikke dumt men må jo gjelde alle utlendinger og ikke bare danske

Svein Arne Grønnevik 11:32am May 29
Det var store oppslag i pressen for et par år tilbake. En amerikansk TV-vertinne/kjendis anmeldte en utlenning i Phnom Penh og lagde et Helxxxx styr for den stakkars mannen. Hun hørte ikke engang etter på hva barna hans fortalte og gav seg ikke før politiet kom til stedet og oppklarte hele sirkuset.
Feilen var at han leide sine to små barn han har med sin Kambodsjanske kone. Og den kvinnelige amerikanske journalisten lot fantasien løpe løpsk og "la to og to sammen og fikk fjorten som svar) gikk berserk og ville ha ham fengslet på stedet.
Kanskje en liten tanke og bruke vettet og litt intiligens før en buser ut mot småbarnsforeldre før en vet litt… 😉

Oskar Jørgensen 11:37am May 29
Jeg var ute med min datter – som den gang var 10 år – på restaurant i Pattaya! Heldigvis snakker jeg norsk og overhørte de to middelaldrende par ved nabobordet!
Men de fikk gjennomgå når passet til min datter kom fram!

Ove Avseth 11:38am May 29
Ikke lenge siden så var det i media her i norge om at hankjønn som jobbet i barnehagen, ikke får skifte bleier på barna.

Frode Otmc Småvik 11:40am May 29
Joda, d e "synd" om noen tror at akkurat DU (og mange med deg…) driver med slikt og dermed feilaktig blir beskyldt for dette – men DET har dokker rygg t å tåle om det hjelper til at man får bukt med barnesex-industrien og barnesexturisme!

Svein Arne Grønnevik 11:41am May 29
Jeg er helt enig i å ta pedoene. Men vær sikker på at det ikke er deres egne barn de omgås på som deg og meg , Frode Otmc Småvik.

Oddvar Schjoenberg 11:43am May 29
Helt enig med deg ser man tegn til det saa kontakt myndigheter men du boer vere 100 prosent sikker Hvis ikke kan oedelegge uskyldige mennesker sitt liv

Totto Sørensen 11:47am May 29
Det er jo helt umulig for et vanlig menneske og se hvem som er overgriper og hvem som er forelder så sier som polisen bedre og si ifra en gang for mye enn en gang for lite har du reint mel i posen er vell ikke dtte noe problem må jo være greit og bli kvitt dette faenskapet

Steinar Bakken 11:48am May 29
Er ikke dette politiets oppgave?, faren for å dømme folk på nettet er jo her overhengende.

Gunnar Andor Nieland 11:50am May 29
Er personlig imot sexturisme uansett hvilken alder de prostituerte er i av en simple grunn, man vet ikke om den prostituerte velger å gjøre den hun gjør ut av eget ønske eller har en hallik som truer henne/han og familien om hun/han ikke gjør som halliken vil. Når det kommer til barneprostitusjon er jo det bare helt jævlig, og støtte dette gjør kjøperen i min mening like ille som en hallik. Når det er sagt er det jo som Oskar sier her litt slitsomt om man blir tatt bilde av om man sitter på en restaurant med sitt barn og blir mistenkeliggjort for å benytte seg av barneprostituerte.

Totto Sørensen 11:52am May 29
Du kan ta bilder av alle på en offentlig plass

Arild Heggem 11:54am May 29
sånn skal man ikke lægg ut på åpent nett, enn om en snill familiefar bli tagget slik når mam leker med barn i strandkanten jeg leker gjerne med barna ved stranda. og må plutselig slåss mot samfunnet pga en mistenksom idiot med stygge tanker. bruk hodet før man gjør no slikt..

Oddvar Schjoenberg 11:57am May 29
Her er det litt en veldig fin balansegang man boer utvise den stoerste forsiktighet

Oskar Jørgensen 11:58am May 29
Forsøk å de det LITT i sammenheng og ikke bare bråke for bråkets skyld!
Mine to barn skjønte meget raskt hva dette handlet om! Noe dom medførte at min sønn ikke ønsket å gå i nærheten av meg når vi var i Pattaya!

Det er trist når barna holder seg borte fra et nært forhold til sin far ( eller omvendt!) fordi de ikke liker de granskende og sure blikk fra uforstående moralister!


Jostein Håland 12:01pm May 29
Selv om en far går sammen med sin datter på12 år trenger ikke han å være pedofil.
Må folk bruke hue litt også

Arild Heggem 12:03pm May 29
Hobby politi er farlig

Totto Sørensen 12:04pm May 29
Alle som diskuterer her nå kan ikke dere som synes dette er feil fortelle hvordan vi skal få tatt disse pedofile for da har vi jo ikke lenger noe problem

Totto Sørensen 12:08pm May 29
Hva synes dere opp at politiet utgir seg for og være barn og tar de pedofile på den måten er greit det vell

Svein Arne Grønnevik 12:10pm May 29
Helt greit! men å angi en uskyldig far som er ute med sitt eget barn som hvilken som helst far ville gjort, er jeg sterkt i mot.

Jostein Håland 12:13pm May 29
Pedofile skal taes men det går ikke ann å anmelde alle som går sammen med et barn.
Det går jo ann å observere litt/følge litt med hvis vi har mistanke om noe galt

Eirik Johannesen 12:22pm May 29
Jeg har blitt utsatt for dette ett par ganger i Nong Khai med lillesøsteren til kona, det ble meget pinlig for de som blandet seg inn i vår handletur.

Eirik Johannesen 12:28pm May 29
Jeg sendte dette til journalisten, jeg skrev at dette er en mistenksom mann i That Phanom med to små barn han forlot en restaurant med.

Oskar Jørgensen 12:31pm May 29
Virkeligheten er totalt forandret på noen år!!!
Fra 1987 og framover dra jeg og Erik Sørensen på Skandinavien med en Tuck Tuck til Pattaya Orphanage – snakket med Father Brennan og fikk med 6-7 småbarn til stranda til Jomtien for en badetur hele dagen!
" ta med dere enn 13.åring så hun kan holde orden på dem" var alt Father Ray sa!

Er ikke mange årene tilbake at det ble innført legitimasjonsplikt hvis man ville inn på barnehjemmet!


Oskar Jørgensen 12:37pm May 29
Jeg er glad barna mine begynner å se litt mer voksne ut jeg!!

Terje Eriksen 12:42pm May 29
Husker på slutten a 80 tallet. Var barnevakt for en liten en. Hu var vel 10 år. Mye rare blikk. Var nesten glad hver gang kona ble med…

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments