Min personlige mening er at denne saken ikke lukte…


Sigur Syvertsen 2:04pm Dec 28
Min personlige mening er at denne saken ikke lukter godt – den stinker. Den mest respekterte forensic experet i Thailand kunne ikke finne noe DNA-materiale eller andre spor som knyttet dem til drapene. At politiet er kapable til å tvinge en tilståelse ut av folk vet jeg – og det kan ha skjedd her, noe de tiltalte gikk tilbake på. Politiet har funnet sine skyldige og er fornoyde. At retten kom med en fellende dom er litt overraskende, de kan skjære igjennom – men dette ble kanskje for stort. Det kan selvsagt være beviser som ikke media har fått med seg eller trykket. Men jeg tviler på hele saken, selv om jeg kan ta feil.
Nå tåler ikke politiet kritikk, så mye at de tar i bruk alle midler mot de som uttrykker tvil – slik jeg gjoer nå. Men har ip-adresse som viser at jeg ikke oppholder meg i Thailand.
Politiet oppfoerer seg tåpelig, og jeg er i ferd med å miste siste rest av tillit til det thailandske offentlige systemet.

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments