Barlivet sparetips

Åpne helflaske i baren

Er du en som drikker mange glass med whisky, vodka eller annen sprit i løpet av en kveld, og har en lang regning eller en bunke med regninger? Dette bør du slutte med en gang. På samtlige barer kan man kjøpe en helflaske. Da får man også med et antall is og mixers. Dette blir betydelig billigere enn å kjøpe nytt glass hele tiden. Dessuten slipper du å prøve å få oppmerksomhet til service staff hele tiden for å ta opp ny bestilling. Om du eller dere ikke skulle rekke å drikke opp hele flasken, kan du parkere den i baren og fortsette neste gang. Eller du kan ta flasken med deg hjem – den er jo tross alt din.

Åpne medbrakt flaske i barer

På mange barer kan man ta med seg egen helflaske sprit. Denne kan du åpne og drikke i baren mot en såkalt corkage fee på 100-400 baht. Du må i tillegg kjøpe is og blandevann i baren. Selv om du betaler både corkage fee, is og blandevann, så foretrekker nok bareierne likevel at du kjøper flasken også i baren, ettersom de tjener mer på det enn at du tar med din egen. Det er ikke alle barer som tilbyr dette, men de fleste agogo-barer, thai-barer og mange beer bars gjør det. Spør i baren først.

Ballongparty

Det er stadig vekk en bar eller restaurant som holder et ballongparty. Dette er en åpen fest hvor en eller annen begivenhet feires. Noen ganger er det bursdagsfest til en ansatt eller til en kunde, noen ganger er det markering av et jubileum, en merkedag en sportslig aktivitet eller noe helt annet. Uansett hvem eller hva som feires, så er også du velkommen. Og oftere enn ikke, så serveres det på disse festene gratis mat til alle kunder. Dvs. du må kjøpe drikke selv, men du kan kjøpe hva du vil.

 

Innlegget er under utvikling.


(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments