Vestetlanske menn som blir dragen mot Thailandske …


Einar Valland 5:51am Feb 19
Vestetlanske menn som blir dragen mot Thailandske kvinner , med deres smale figur, deres langa glansande mørka hår og deres mjuke fine femine egenskaper , og med gyllen solbrend hud og store mandelformade øyner . Og det er ikke alle maskulin liknande kvinnor vi langsomt har blivet vant med i vestverden , som liker konkuransen . Så her her blir det mye baksnakking om Thai kvinnerna . Jeg satt på en liten kafe i en by i Sverige , som har utesarvering . På nabobordet satt det tre Svenske damer i 60 åren som er nesten firkanta , og ikke av dei vakraste jeg har sett . Dei satt og såg på Thai damerna som solgte blåber på torget fremfor kafen . Og så seier den eine dama : Jag kan inte førstå vad manfolk ser i en Thai dama , dom har inte brøst , og så en hånlatter av kjerringane. Då blanda jeg meg inn i samtalen , siden jeg satt med granne bordet , og seier til dei : Og så har dei nesten ikke ræv i forhald til visse Svenskar . Dei blei forbanna og skjelte meg ut for jeg slengde drit om dei . Dei svenske damerna har buksestørrelse XXXL så jeg traff spikaren . Her er det dei Svenske damerna som har problem . ikke jeg . Jeg gjekk til Thai damerna som solgte blåber på torget og fortalte historien , Og då sette dei øknavn på den ene kjeringen som skjelte meg ut , " Tott Jay " på Thai "stor ræv "

Olav Elias Lerberg 7:12am Feb 19
Tott =rumpe
Jay=stor

Kaare Arthur Hauge 8:44am Feb 19
det er ikke alle som en smal figur ,min samboer er en liten kraftig jente

Anne Grete Kittelsen 9:06am Feb 19
For ett tulle innlegg…
Skulle tro skandinaviske kvinner er super sjalu på thai damene..
Hvorfor skulle vi være det..?
Refererer til flere innlegg lignende dette …
Noen liker store damer noen liker små ..
Noen liker store bryster noen liker små .
Noen liker bleke damer noen liker brune..
Vi er alle forskjellige og godt er det…
Verst er disse mannsjåvinistiske tullingene som må rakke ned på kvinner ..
Sett mer pris på kvinnene uansett hvor de kommer fra…
Tenk om kvinnene var like dritt tilbake med innlegg inn og ut på hvem av menn som er best..?
Godt det finnes ekte menn som setter pris på kvinner uansett fasong og farge… ?

Kaare Arthur Hauge 9:07am Feb 19
min har stor rumpe ,uvanlig for å være thai ,men det er det med ssmak og behag vet du

Kaare Arthur Hauge 9:18am Feb 19
eg synst det er dårlig å dømme folk ut fra utseende

Einar Valland 9:20am Feb 19
Anne Grete Kittelsen : Jeg skreiv om tre Svenske damer som leita etter feil på Thai damene , att dei har små brøst . Og så lenge dei ikke er feilfri sjøl . For kan dei bedømma kroppen til andre , så må dei tåla å att andre ser på deiras kropp .

Anne Grete Kittelsen 9:29am Feb 19
Dessverre er det mange innlegg som dette her inne om hvorfor dere velger thai i stedet for andre damer…
Hvem bryr seg hvorfor dere velger slik dere gjør.?
På meg virker det som om dere på en måte må forsvare deres valg…
Vær fornøyd med personen dere er med…

Harald Iversen 9:51am Feb 19
hmm, kunne ha vert karlstad-torget dette ?Stig Brekke 11:13am Feb 19
?

Terje Drøyvold 11:26am Feb 19
Veldig bra

Roar Westby 11:39am Feb 19
Elsker ALLE kvinner jeg 🙂

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments