Vegetarfestival i Pattaya 2015

Pattaya Vegetarian Festival 2015

En gang i året holdes det vegetarfestival rundt omkring i Thailand. Den mest kjente og villeste vegetarfestivalen finner sted i Phuket hvor aktiviteter som selvpining med spisse gjenstander er en del av arrangementet. Festivalen har kinesisk opprinnelse og kalles Gin Jai.

vegetar-phuket

Vegetarfestivalen i 2015 ble i Pattaya holdt fra 12. til 22. oktober. Gule flagg utenfor restauranter ble satt opp rundt omkring i byen for å markere at her fantes det vegetarmat. Det ble holdt parader og på diverse markeder fantes det flere boder med vegetarmat og på Sawang Boriboon Foundation i Naklua ble det visstnok delt ut gratis vegetarmat.

 

Mer informasjon om vegetarfestivalen

Til tross for at jeg var i badebyen under hele denne perioden, merket jeg veldig lite til vegetarfestivalen. Jeg er ikke vegetarianer selv, men er likevel veldig glad i vegetarmat og synes det er litt synd det finnes så lite utvalg av vegetarmat. Et par vegetarmatboder var å se på nattmatmarkedet i Pattayatai og i kjelleren i Central Festival, og litt oppmerksomhet var også viet til den i inngangsetasjen på Royal Garden Plaza. Ellers hadde jeg forventet å se mye mer av både show og vegetarmat og i det hele tatt. Kanskje jeg bare ikke var på riktig sted til riktig tid.

Om du er interessert i vegetarisk thaimat, så kan du sjekke ut boken Vegetarian Thai Food Guide.


(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments