Tusen takk til alle dere som har gitt meg tilbake …


Trond Erik Fredriksen 4:03am Aug 6
Tusen takk til alle dere som har gitt meg tilbake meldinger pa mitt innleg om Norske treff her i RoiEt. Beklager den "snurrte" tonen i innlegget, var ikke det som var meningen. Ble skrevet i en tilstand av skuffelse over at sa mange likes bare endte opp med at to stk kom og da to jeg kjente fra tidligere. Men liten/ingen erfaring i a starte noe slik gjorde at jeg var litt for rask med og ta likes som indikasjon pa at folk ville komme. Ser jo na at jeg skulle bedt om bekreftelse. Men en lekse er lert ,og alle de na innkomne mld om oppmote ved senere annledninger og sporsmal om muligheten til og stikke innom hos meg har gjort hele greia til noe mer positivt enn jeg i utgangspunktet trodde det ville bli. Derfor : Bor du i eller i nerheten av RoiEt eller bare er i nerheten og blir selskapssyk eller kaffe torst eller begge deler stikk innom. Er mottaglig for vissit hele dagen fra 0830-1530 da barna er pa skolen i denne tiden og kona er ute pa rismarkene sine og mitt eneste selskap er detta tastaturet. Tusen takk til alle dere som har gitt meg positive (og det er bare det jeg har mottat) tilbake meldinger dere har gitt meg inspirasjon til og fortsette og forsoke lage en Norge gruppe her i RoiEt. Tusen takk.

Oskar Jørgensen 4:10am Aug 6
Her er ei som sender deg en hilsen og oppfordrer deg til p stå på med å være snill og god – og hyggelig med dine naboer i Isaan! Og hun gleder seg til flere besøk fra deg og din familie!

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments