Nån som har erfarenhet av denna typ av smärtstil…


Kjell Bergstrand 8:11am May 9
Nån som har erfarenhet av denna typ av smärtstillande? Om det finns nån liknande medicin i Norge som man kan jämföra med ? Så man vet om man kan köra mc på den eller inte?

Per Fossum 8:16am May 9
Google your medicine!

Jostein Pettersen 8:20am May 9
Codeine er samme stoff som er i paralgin forte og pinex forte. Det ser ut som om du har en litt svakere utgave – i norge får man beskjed om å ikke kjøre bil på dem og ikke ta de for lenge sa de kan være vanedannende

Eirik Johannesen 8:20am May 9
https://www.bnhhospital.com/pharmacy-library/paramed-co-tablet-30015/

Trond S Lirøy 8:25am May 9
Kodein omdannes til Morfin i kroppen og du vil således få ett kjempeproblem ved en blod/urinprøve hvis du skulle bli innblandet i ett trafikkuhell (Med eller uten skyld) Ser at det er halv styrke i forhold til norske Paralgin Forte, men uansett vil du ha rester i blodet i minst 24 timer etter siste inntak.

Lillian Trolie 8:28am May 9
Det er 300 mg paracetamol & 15 mg codein I en av disse tablettene. I Norge er det 400mg paracetamol og 30 mg codein. Altsaa virkemidlet codein er bare halvparten. Fram til I for var det lov aa kjore fordi om man tok disse. Vet ikke on Andre land har innfort d samme som oss?

Kjetil Andersen 8:46am May 9
Kjør i vei

Ole Petter Skywlker Løbak 8:51am May 9
It May Cause Drowsiness, sier vel at man bør kjøre minst mulig

René H. Iversen 9:38am May 9
Ring en lege eller snakk med en farmasøyt eller stoler mer på ukvalifiserte svar fra folk som har ikke har relevant bakgrunn, herregud. Hva skjer på dette forumet?

Kjell Bergstrand 9:47am May 9
Först o främst så ville jag veta om det fanns nån medicin i Scandinavium jag kunde jämföra med, då jag inte hittade själv på Google, men när jag fick veta att det är morfin i så behöver jag inte ringa nån läkare, då parkerar jag och åker taxi istället! Men tack för svar (Y)

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments