Tok taxi fra Ria station i dag og skulle til Soei …


Atle Sjødin 4:28pm Apr 5
Tok taxi fra Ria station i dag og skulle til Soei restaurant, men sjåføren klarte ikke finne frem så jeg åpnet gps på mobilen og ville vise ham veien, men da stoppet han og sa jeg måtte gå ut fordi han ikke kunne veien. Jeg gikk ut og tilbydde han 140 bath som taksameter viste, men han ville ikke ha penger. Var 9 min å gå for å komme frem så da spaserte jeg og når jeg kom til restauranten smakte ølen ekstra godt?

Tim Rønning 5:30pm Apr 5
Soei kan være litt kranglete å finne frem til for noe taxisjåfører i bkk. Det er min erfaring også. Men har stort sett kommet fram, og maten er upåklagelig.

John Sandvik 7:26pm Apr 5
Å vise ham veien på din GPS er det samme som for ham å miste ansikt, 555

Atle Sjødin 6:43am Apr 6
Kanskje jeg har funnet billigste måten å utforske bkk på?

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments