Hei alle Thailandselskere. Jeg er gift med en fant…


Svenn Roger Johansen 7:49pm May 8
Hei alle Thailandselskere. Jeg er gift med en fantastisk thaijente, og har det veldig bra. Men vi bor i Norge. Derfor leser jeg med litt undring om alle som på død og liv vil kjøpe hus i Thailand og bo der. Det jeg lurer mest på er: hva skal man fordrive tiden med? Å leve et sted uten å jobbe, eller ha noe å gjøre må da være fustrerende. Har bodd i utlandet før, og gikk på veggen, uten særlig å gjøre på. Kan noen gi meg et fornuftig svar på hvorfor det er så spennende med å bo i et land der man ikke får lov til å jobbe? Jeg bare lurer litt på dette siden det hver eneste dag kommer innlegg om å "flytte" eller "kjøpe" eiendom…..

Jan Pedersen 8:00pm May 8
TJA,SI DET.Må bli kjederligt i lengden ja.Har vært dær nede mange ganger i 6mnd,da er jeg lei…..

Frode Otmc Småvik 8:03pm May 8
hehe, folk er forskjellige…. Hadde nok klart mæ HELT fint uten å "gjøre" noe særlig om man bodde et sted der det SKJER noe, der man har gode venner, en brukandes MC, et livlig lokalmiljø etc…

Ove Avseth 8:04pm May 8
Vi som er pensjonister i Norge, har også lite å gjøre på. Føler at vinteren i Norge er trasig. Og ha mulighet å bo i Thailand vinterperioden og bo i Norge sommeren er det idielle.

Jan Helge Risdal 8:05pm May 8
Er så enig med deg 🙂 Menn dei fleste bruker "helse" som grunn etter min oppfatning!

Olav Laupsa 8:14pm May 8
Er vel ikkje så vanskeleg å finna noko å gjera på. Som pensjonist treng det ikkje vera "jobb".

Anne Berit Toft Vikse 8:15pm May 8
Flott å ikke gjøre noe i 3-4 uker, men alltid, nei.?

Rolf Vågene 8:18pm May 8
Det er absolutt ingen problem, finn deg fire gode venner og de må være gode kom sammen flere ganger i uken bare dere menn og spis lunsh sammen og diskutere verdens problemer og hva dere ellers opplever med deres kjære. Om kvelden er det det samme som i Norge. Du slapper av i varmen med og ser på Tv enten direkte eller på Sumo,Nrk,Discowery. Ellers er det jo Golf forde som liker det. Det kommer an på hvor du bor. På landsbygda i nord uten internett hadde jeg kjedet livet av meg, det er intet liv spør du meg

Bjørn Brøchner 8:26pm May 8
Har et hus der nede som svigermor og jentene til bror til kona bor i og som vi bruker når vi er der på ferie,dette har vært med på å skaffe jentene utdannelse og større muligheter i livet enn om de skulle bodd ute på rismarkene,og nå er begge jentene i jobb i Lop Buri og Ayuttaya. Så ja å kjøpe hus i Thailand kan ha mange fordeler. Men ja tror ikke jeg vil bo der fast hele året jeg heller.

Jan Vidar Sandvik 8:30pm May 8
Drømmen er å være i Thailand i vinterhalvåret og i Norge sommerhalvåret ?

Jan Per Groven 8:38pm May 8
Det er jo tusenvis av europeere og andre vestlige som har full jobb i Thailand!!!

Jostein Håland 8:38pm May 8
Helt enig Jan Vidar Sandvik da får man det beste fra begge land

Morten Snekkersveen 8:38pm May 8
Det kan vell h

Morten Snekkersveen 8:42pm May 8
Det kan vell hende at man liker den Thailandske livsstil og ønsker og leve i den. Det er jo mye og finne på i Thailand vis man kjeder seg.

Tom Erik Brauer 8:50pm May 8
3 uker så er jeg lei…

Jukka Kellman 8:51pm May 8
Huh er jobb det enda som håller en i liv da må det være veldigggggggggg bra jobb. De flesta har ikke det. Vitsen med godt liv for pensionister er at man får en mulighet å gjøre det man vil og fortsatt få betalt for det nødvendiga. I vilket land som helst. Enda bedre om man har råd å flytte tidligere å gjøre det man brinner for. Vansklig sikkert å få jobb i Thailand for en utlendning. Men, huh igjen, fattigt liv om man ikke ha noe annet å gjøre en jobb…skjønner ikke sorry, så my man kan gjøre i Thailand også akkurat som i Norge

Arild Heggem 9:28pm May 8
For noen er kansje leietaker en tryggere løsning , og mulighet til å skifte sted lettere.
Alt ettersom hva passer din livsstil ..

Eilef Aastveit 9:56pm May 8
Kona og jeg bor og jobber i Norge og har hus i Udon Thani. Vi har valgt hus i Thailand i stedet for hytte på fjellet eller hytte ved sjøen i Norge. Vi reiser vanligvis til Thailand tre ganger i året og er der mellom to og tre månder til sammen. Og så er det jo sånn at den billigste eiendomsinvisteringen er jo den en gjør i dag, alt er dyrere i morgen og om fem år ,så det er bedre å kjøpe i dag. Etter hvert så blir vi nok boende i Thailand 6 månder i året. Jeg har en jobb som det altid er etterspørsel etter, så om jeg er ikke redd for å få for mye fritid.

Per Fossum 10:43pm May 8
Som pensjonist og ferdig med all jobbing, er dat mange ting man kan kan gjøre i Thailand uten å fly på veggen. Er man arbeidsfør og under 50, kan man ikke slå seg ned i Thailand for en lengre tid. Da er det bedre å jobbe i Norge og flytte til Thailand og nyte livet pensjonist når den tiden kommer.
Andre som bor i Thailand, vil kanskje å flytte tilbake til Norge, men det er ikke så lett når hans kjære kone ikke kan eller ønsker det fordi hun må ta seg av sine barn og familie.

Sissel Henriksen 10:51pm May 8
Livet i Thailand er hva du gjør det til…

Tom Rettum 11:39pm May 8
Helt greit det, som pensjonist,så har jeg jobbet nok,greit med litt fred og ro.????????

Inger Helene Amundsen 12:46am May 9
Skjønner ikke problemstillingen, kjeder meg aldri… ?

Runar Wagelie 1:08am May 9
For min del så blei revmatiker plagene mine så dårlige i Norge at jeg bare kunne oppholde meg inne nesten hele året. Tror nok varmen har mye og si for mange , det og at pensjon/trygd rekker lengre i Thailand. Det er også lett å få besøk av andre familie medlemmer fordi Thailand er et populært reisemål. Begynte vel å kjede meg litt etter ca 1 år , fant da ut etter litt spørring i nærområdet at det bodde flere nordmenn, svensker og finner her. Så nå finner vi på ting sammen og kjedsomheten er borte?. En må finne på ting selv for å ha det gøy?.

Eirik Johannesen 1:10am May 9
Jeg kjeder meg ganske mye da jeg er mye syk, sliter med smerter, men når formen er på topp så er livet helt fantastisk her nede, for oss uføre som har lange nedturer blir oppturen desto høyere, aldri noe problem med å få tiden til å gå her nede. Det er så mye å utforske i dette landet at du må bruke flere liv på å klare det, kjøp en bil eller MC og opplev Thailand, du blir aldri ferdig 🙂

Morten Hansen 1:37am May 9
Jeg har bodd tre år i Thailand OG jobbet…

Terje Kjernlie 1:50am May 9
Det varier jo fra person til person å a t dere kjeder dere sier vel mest om dere. Man må jo ikke jobbe man kan jo ha små hobbier å det er jo ett spennende land å reise i. Det er jo hvordan du gjør det til selv. Bodd her i nesteb 2 år. Selvfølgelig er det dager man kjeder seg men det gjør jo man i Norge også.

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments