TIL SKREKK OG ADVARSEL – Du kan lett DØ av vodka/lippo/redbull, jeg var heldig!

HOLD DERE UNNA DETTE STOFFET…….
Vet ikke hvor mange av dere som fikk med seg at nå i februar 2016 ble jeg hentet av sykebil med både blålys og sirener i The Village, rett på hospital.
Før jeg fortsetter så gjør jeg oppmerksom på at jeg ALDRI engang er verken fyllesyk eller skjelven og temmlig vant til vodka/lippo og lippo generelt,
men maks ett par stk i døgnet.
Var ute på natten og fin form, ingen problemer….hjem og heller ingen problemer før jeg våknet og ville bare legge meg og DØ !
Tilstanden jeg da var i er helt ubeskrivlig, har ALDRI opplevd lignende verken meg selv eller på andre.
Kunne ikke gjøre rede for meg, hele venstresiden arm og ben skalv noe voldsomt, holde ett vannglass kunne jeg bare glemme.
Kunne knapt sitte, eller ligge, kunne stå ett min. eller så, men måtte da ned på gulvet, alt gikk trill rundt uansett hva jeg forsøkte på.
Ville bare legge meg ned og DØ og forsøkte det, så ille var jeg…..jeg det er ikke overdrevet, ønsket rett og slett og dø, og…….
det sier sitt om en livsnyter som jeg er.
Gudsjelov hadde jeg folk på rommet som hentet flere folk, og de skjønte at dette var alvorlig, og passet på at jeg ikke sloknet. Puls 200/100 og jeg har normalt 125/75 som i dag.
Ca 4t på sykehus før jeg kunne gå på egne ben uten hjelp, tilkoblet all verdens slanger og greier.
Ble forespeilet fra kompiser at jeg måtte passe meg for lureri på sykehustransport og regning, men ble så overasket at jeg ikke engang gadd bry med forsikring.
1500thb inkl 2 poser tabletter, totalsum !!?

Det ble først spekulert i om jeg hadde blitt forgiftet, at noen hadde puttet noe narkotisk stoff i drinken min, noe jeg også antok.
Men etter ha kommet til meg selv så fant jeg ut at det var utelukket siden jeg husket absolutt alt fra den natten, var for det meste i en bar nede ved central festival som jeg har kjent i 10år.
Og jeg hadde heller ikke blitt ranet eller noe i den dur.
Så ble jeg fortalt at jeg hadde drukket en del lippo FØR jeg gikk ut, …og jeg husker godt jeg fortsatte med det…..faans tosk.
Hvor mange har jeg ingen aning om, men sikkert 8.10+ så ingen tvil om at jeg var svært nær døden den morgenen, og har vært heldig.
NO MORE lippo på meg i fremtiden, det er helt klart.
Det tok flere dager før jeg var noenlunde meg selv igjen etter denne hendelsen.

Nylig døde en 29 år gammel brite av det samme, ungdom i norge også, ja det har vært advart om redbull her også.
Siden ett par thaier var intresert i hva som skjedde med meg så har jeg fortalt de denne historien på engelsk, så derfor har jeg klippet og limt litt her på engelsk resten av historien:

Hi, i think bibo have been very very lucky.
NEVER, NO more lippo for meg.
this about english man only 29 years old die becasue the same, lippo !!! :(
I just read news from England and thainews.
An 29 years old man from England DIE after drinking 4 mug vodka/lippo(redbull).
"In 36 hours Peter Nicholson shared four buckets of vodka and Red Bull" – "The hearing was told Daniel was ‘not a big drinker’ and toxicologist Julie Evans said he may not have known just how drunk he was because of the combination of vodka and Red Bull.She said: ‘There are some concerns around the process of people consuming vodka and Red Bull. It is a stimulant.
It can counter the effects of alcohol and people consume more alcohol not realising how intoxicated they are. It is called “wide-eyed drunk”.‘When you mix Red Bull with vodka you are risking masking the effect of alcohol on the body.
In the absence of any other pathological finding, the most likely cause of death is alcohol toxicity.
If he was not a heavy drinker then the risk is higher at a lower concentration.
He would have just gone to sleep and not woken up.’Only 29 years old. I think i have been lucky……
Bibo – (Hexman)

youtube.com/watch?v=42cQQX0OA4k&feature=youtu.be
dt.se/dalarna/borlange/beratta…iskerna-med-energidrycker
google.no/search?site=&tbm=isc…ei=aB3fVqTmHebOyQODwovoBA
youtube.com/watch?v=CVwBMuYCDe4


(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments