Til de jeg har provosert kraftig med hva jeg spise…


12:00am Jan 1
Til de jeg har provosert kraftig med hva jeg spiser og mitt pengeforbruk i Thailand.

Hva er så innmari galt og prøve ut sære og spesielle matretter? Jeg har reist veldig mye rundt i verden og elsker og prøve nye ting. Jeg kommer som gjest til ett land og prøver derfor og oppføre meg som de forventer og viser de respekt, fremfor og kritisere levemåten og maten de spiser.

Når jeg er hjemme i Norge spiser jeg mye rakfisk, lutefisk, gravlaks,innmatpølser,blodpudding,blodklubb,lever og leverkaker, for ikke og snakke om hvalbiff og smalahove.

Nå har jeg sikkert provosert enda flere ?

Og til deg som sendte meg melding på messenger og truet med og drepe meg og hakke meg opp til hundemat, eller til deg som truer med og rapportere mitt pengeforbruk her nede i thailand til norske myndigheter.
Si meg en ting, er dere virkelig så mentalt forstyrret og sjalue? ??

Til alle andre, ha en fantastisk torsdag ??


(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments