Til alle som er nybegynnere i Thai studiene sine. …


Svein Øivind Dahlseng 9:14pm Jan 4
Til alle som er nybegynnere i Thai studiene sine. Dere får prøve å delta med å legge ut noe, om Dere skriver det med ABC eller Thai script får så være, men den aktiviteten dere gjør, gjør at dere og mange andre lærer noe, vi som er kommet litt lenger kommer til å hjelpe så godt vi kan, men vi setter veldig pris på deres aktivitet, så vi får hjulpet dere. Thai er ingen hemmelighet, og jo flere Nordmen som behersker Thai i Thailand, jo stoltere kan vi vere. og jo mere respekt får vi alle.

Daniel Bond 9:29am Jan 5
Hvordan skrives svein på Thai? Jeg skriver Daniel ดาเนียว.

Marianne Øby Litlekalsøy 2:12pm Jan 5
Jeg kommer sterkt tilbake når jeg er hjemme igjen..?. Har sikkert 1000 spørsmål. Og du hadde helt rett.. jeg leser alt jeg kommer over av skilt og menyer. Dvs. prøver i hvert fall

(annonser2)    thaipostno

    thaipostno