Hei. Vi er fire voksne som skal reise til Koh Samu…


Ann- Kristin Karlsen Fjellstad 9:37pm Feb 4
Hei. Vi er fire voksne som skal reise til Koh Samui i begynnelsen av juli. Er det lurest å bestille flybilletter snarest eller vente til nærmere avreise ?

Otto Løvaas 9:41pm Feb 4
Vanskelig å svare exakt på det er i en periode med høyre priser sånn som jul nyttår påske og skole og felles ferie er fly bill priser høyere enn ellers i året

Kurt Westgård 9:53pm Feb 4
Kan du datoene for turen så er det jo bare å søke på nettet allerede nå, det er mange kampanjer nå fortiden fra flyselskapene.

Kenneth Tvedt 9:56pm Feb 4
Ekspertene sier jo at i snitt er det smart å bestille ca 8 uker før avreise, og gjerne tidlig på dagen… Men har jo selv erfart etter å ha reist ca 4 ganger i året til Thailand de siste 6 årene at det varierer volsomt….Uansett, flott plass, så lykke til 🙂

Espen Sandlie 4:20am Feb 5
Siden Bangkok Air stort sett har enerett på Samui. Kan du bare bestille nå. Det blir fort utsolgt ned dit.De blir aldri solgt på billigsalg er min erfaring.

Bjørn Øien 4:49am Feb 5
Rimligst priser på slutten av uka, og gjerne før 8 uker før avreise. Jo nærmere avreisedato du kommer, så blir ikke biletter rimligere ihvertfall er min erfaring. Men følg med hver dag, for plutslig detter det ned gode tilbud.

Espen Sandlie 4:53am Feb 5
Skal ned om noen uker, mange av økonomi billettene utsolgt allerede

Ann- Kristin Karlsen Fjellstad 9:01am Feb 5
Funnet billetter med Thai 8054.- pr pers.7400.- med Qatar

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments