Tequila Reef Cantina – et lite stykke Mexico i Pattaya

Tequila Reef Cantina

Tequila Reef Cantina er en meksikansk restaurant i Pattaya soi 7 mellom Beach Road og Second Road. Grunnen til at jeg valgte å spise her er for det ene at meksikansk mat er godt og noe jeg sjeldent eller spiser, og at jeg har et rabattkort for denne restauranten – en god unnskyldning til å teste ut restauranten. Menyen var fin og forseggjort og inneholder bl.a. historien om Nacho. Jeg visste faktisk ikke at Nacho var en person før. Restauranten ligger i en av byens mest hektiske bargater, så det er en fin beliggenhet for å beskue alle fulle og gale folk utenfor.

Et lite minus er at menyprisene er oppgitt uten VAT (moms), så alle prisene koster 7% mer enn det som står i menyen. Selv om det står nederst i menyen med liten skrift at VAT kommer i tillegg, så synes jeg egentlig det er litt villedende å skrive priser uten VAT når prisen man betaler er høyere enn prisen som er oppgitt.

Burrito

Som vanlig så blir jeg ikke særlig klok på menyer da jeg rett og slett ikke har peiling på mat. Servitøren hentet frem en annen bildemeny, og etter å ha spurt om anbefaling, endte jeg til slutt opp med en Crash & Burn Burrito og en flaske vann. Maten kom kjapt og var både god og mettendes.

Med et PA Privilege Card får man her 10% rabatt av bruttopris. Så da blir den egentlige prisen oppgitt pris – 10% rabatt + 7% VAT + tips. I mitt tilfelle kom regningen på 312.98 THB etter at 32.50 i rabatt hadde blitt trukket fra og 20.48 bath VAT hadde blitt lagt til. Så etter man har betalt tips, er den oppgitte prisen omtrent akkurat det man ender opp med å faktisk betale.

Taco

Mitt andre visitt på Tequila Reef falt på en tirsdag. Denne restauranten har et unikt tilbud hver ukedag, og tirsdagens spesial er taco for 60 bath per stykk. Tacoen kom mistenkelig fort og ble også spist opp altfor fort. Fatet ble tomt lenge før magen var full, så her måtte det etterbestilles. Så en ekstra taco ble bestilt, men jeg kunne lett spist 3-4 stk, for de var gode, men ikke mettendes. Så to stk. taco + en flaske vann + moms endte da på 160,5 bath før tips. Altså over 100 bath mer enn reklameprisen. PA Privilege Card kunne ikke brukes ettersom dette allerede var et tilbud.

Jeg kommer gjerne igjen på Tequila Reef for å prøve flere retter, men neppe et sted jeg kommer til å gå hver dag, da en restaurant med priser i 250-500 bathsklassen er en mellomdyr restaurant for Thailand å være. De fleste måltidene mine i Thailand koster ellers 40-50 bath.

Mer info:


(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  1 Comment
  Oldest
  Newest Most Voted
  Inline Feedbacks
  View all comments

  […] NB! Oppdatert versjon av dette innlegget finner du på Thaipost.no. […]