Italiensk buffet på The Sportsman

The Sportsman All You Can Eat Pizza, Pasta & Salad Buffet

Etter å ha sett en reklameside fra The Sportsman Pub & Restaurant for en pizza, pasta og salat-buffet i The Pattaya Guide, lot jeg meg falle for fristelsen til å prøve den ut. På reklamen stod det:

Every Friday from 6:30pm until 10pm

ALL YOU CAN EAT

pizza, pasta & salat

buffet

SPECIAL PRICE

199 THB

Ja takk. Dette er rundt 50 norske kroner etter dagens kurs, så en heeelt grei pris for italiensk buffé i Thailand vil jeg si. Da jeg ankom restauranten i 19-tiden, var det flere timer siden sist jeg hadde spist, noe som passet utmerket siden jeg da hadde mye plass i magen. Jeg ble henvist til å sitte ved baren på en barkrakk, ettersom restauranten var relativ full. Maten var veldig god og jeg var stappmett resten av dagen. Regningen med en flaske vann kom på 234 bath.

The Sportsman Pub & Restaurant er en engelsk pub & restaurant som ble åpnet allerede i 1997. Du finner den i Pattaya soi 13 mellom Beach Road og Second Road.

Oppdatering: koster nå 249 baht.


(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  1 Comment
  Oldest
  Newest Most Voted
  Inline Feedbacks
  View all comments

  […] NB! Oppdatert versjon av dette innlegget finner du på Thaipost.no. […]