Songkran i Pattaya

Det Thailandske nyttår også kjent som Songkran er like om hjørnet, og forberedelsene er godt i gang.

Songkran blir rundt om i Thailand feiret fra 13 – 15 april, men i Pattaya er feiringen en del mer omfattende og avslutter ikke før 19 april. Denne utvidelsen blir kalt “Wan Lai festivalen” og betyr bokstavelig talt “dagen som flyter”

Hva er det med Songkran og Pattaya?

I Pattaya går hele byen av skaftet denne uka, og ingenting kan sammenlignes med dette smiley laughing Songkran i Pattaya Og det er grunnen til att ca en halv million mennesker både fra innlands og utenlands strømmer til byen under Songkran.

Songkran starter så tidlig som 11 april og når sitt klimaks den 19 april. Og mange bestiller sin ferietur nettopp for å få med seg hele galskapen, med vannkrig og en opplevelse for livet. Mens andre igjen rømmer byen og foretrekker litt roligere feiring andre steder i Thailand.

Hva skal du gjøre?

Fra 11 april:

Her er noen av de heteste stedene du kan feire Songkran i Pattaya på: Songkran i Pattaya Songkran i Pattaya

Soi 6

Soi 7

Soi 8

Soi Buakhao

18 april:

Da skjer det i Naklua som ligger nord i Pattaya, og spesielt rundt ferskvare markedet. Men også fra Naklua sentrum og sørover mot Dolphin rundkjøringen.

19 april:

Den store festen! Beachroad og alle sidegatene blir stengt for trafikk, og lager en 4 kilometer lang og vannfylt vei med feststemte mennesker som fester og dynker hverandre med vann. Så her er det bare å ta med seg godt humør og bli med på galskapen smiley cool Songkran i Pattaya

Har du vært i Pattaya under Songkran og hva synes du om det?


(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments