British Airways til Bangkok

En gang i midten av frebruar 2015, reiste jeg for første gang med British Airways til Thailand. Ruten gikk fra Heathrow, London til Suvarnabhumi, Bangkok. Her er en liten oppsummering av flyturen.

 

Mat

Vi fikk to måltider, middag og frokost som var inkludert i prisen. Utover dette ble det også delt ut vann på forskjellige tider.

Til middag kunne vi velge mellom noe med poteter eller noe med kylling. Jeg valgte førstnevnte, uten å ane at det var en vegetarmiddag, og det falt faktisk godt i smak.

Vi fikk et godt utvalg av drikkevarer, både med og uten alkohol. Inspirert av noen fra seterekken foran, gikk jeg for gin Tonic, og fikk da 2 småflasker med gin og 2 småflasker med Tonic Water, samt et plastkrus med en sitronskive i. Én slik miniflaske med gin var nok beregnet for å blandes ut med én miniflaske med Tonic Water, men selv syntes jeg det blandingsforholdet ble en liten anelse for sterkt, så jeg lot noen dråper gin gå til spille.

Frokosten var typisk British breakfast; pølse, bacon, omelett.

Underholdning

I seteryggen foran har man vanlig på langdistansefly en liten skjerm med et utvalg av filmer og musikk til å få tiden til å gå. Skjermen betjenes via touch. Som vanlig er det også litt andre ting på dette underholdningsmediumet, slik som informasjon om flyets status, kart over hvor vi befinner oss i øyeblikket, en liten video for folk med flyskrekk osv. I tillegg til touchskjermen, kunne også enkelte ting slik som leselys og volum styres fra den armlenen på setet. Etter å ha blitt skjemt bort med Dreamliners underholdningssystem, føltes dette systemet litt gammeldags, og med en del færre funksjoner.

Flyturen

For meg gikk flyturen helt problemfritt for seg. Lite turbulens og flyet var presist.

 

Bestill reise


(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  1 Comment
  Oldest
  Newest Most Voted
  Inline Feedbacks
  View all comments