Sitter å ser på priser ned til Bangkok nå noen …


Espen Erlien 5:17pm Oct 29
Sitter å ser på priser ned til Bangkok nå noen som har testa såkalt businessklasse med Norwegian? Kan det defineres som businessklasse? Evt noen som har erfaring med turkish airlines businessklasse?

Erling Voje 5:22pm Oct 29
Norwegian har ingen business class, men deres beste produkt er noe som kan sammenlignes med Premium Economy. Turkish sitt biz produkt er meget bra og en helfrekk lounge i Istanbul venter også. Turkish ble kåret til Airline of the year for noen år siden. Maten er særdeles bra og de har egne kokker ombord. Er en stund siden jeg fløy med de, men de har etter rapportene i hvertfall ikke blitt dårligere.

Erling Voje 5:25pm Oct 29
https://www.youtube.com/watch?v=Uv1GiK2iDQo

Odd Inge Hansen 5:59pm Oct 29
Har reist et part ganga med Norwegian Premium….litt bredere seter og litt bedre benplass, men langt ifra det som er Business klasse med andre flyselskap….fikk ikje sove nåkka bedre der enn på økonomi. Må tilføye at æ har store problema å sove i sittende stilling…

Tommy Sæther 8:10pm Oct 29
Turkish air business class var bra, file mignon, og kan ligge rett ut . Norwegian air er vell biz class light, for ikke si, ikke i nærheten egentlig.

Odd Inge Hansen 8:16pm Oct 29
Thai Air har også vekdig bra buisiness class 🙂

Jan Ivar Toppe 11:22pm Oct 29
Qatar har de beste setene og service,men Turkish er bra også,varierer endel hvilket fly en kommer på.Qatar har nesten bare moderne fly,,,Norwegian er som sagt over ca premium class

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments